Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 23:32

Νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου ο Δ. Νικάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις κάλπες προσήρθαν σήμερα οι δικηγόροι για να αναδείξουν προέδρους και διοικητικά συμβούλια στους κατά τόπους συλλόγους τους.

Στο Δικαστικό Μέγαρο διεξήχθησαν οι εκλογές για το νέο πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου και για τα οκτώ μέλη μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η θητεία τους ξεκινά από 1ης Ιανουαρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2021. Οι κάλπες έκλεισαν στις 19:00 και ψήφισαν 164 δικηγόροι.

Οι κκ. Δημήτριος Νικάκης και Βασιλική Τσιτσέλη διεκδίκησαν την προεδρία. Πρόεδρος εκλέγεται ο Δ.Νικάκης καθώς έλαβε 94 ψήφους ενώ η B.Tσιτσέλη έλαβε 61. Δύο ήταν λευκά και επτά άκυρα ψηφοδέλτια.

Σε εξέλιξη είναι πλέον η καταμέτρηση για τις ψήφους που έλαβαν τα 12 άτομα που διεκδικούν μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.