Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 23:17

Άπιαστος ο Αμφίλοχος, 3-0 την ΑΕΠ Καραγιαννίων (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για το Νέο Αμφίλοχο που επιβλήθηκε άνετα 3-0 της δεύτερης στο βαθμολογικό πίνακα ομάδα της Κοζάνης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνισηστο 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. 

Ο Αμφίλοχος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα αποδεικνύοντας ότι φέτος έχει τις δυνατότητες για ακόμη πιο ψηλά.
Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Αμφίλοχος έδειξε τις άγριες διαθέσεις του.
Στο 10’ ο Κοντογιάννης με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0, για να διπλασιάσει το σκορ στο 35’ ο Απ. Τσιούνης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κούση. Στο 65’ μετά από ασίστ πάσα του Κούση πάλι ο Απ. Τσιούνης θα σκοράρει κάνοντας το τελικό 3-0.

Διακριθέντες: Αμφίλοχος Κούσης, Τσιούνης, Κολοβάκης.
ΑΕΠ Καραγιαννίων:Ιττης, Κοτσαρίδης, Μετικανος.

Συνθέσεις:
Νέος Αμφιλόχος: Μανιάτης, Καλοκίρης, Κορομηλάς(83’ Παγώνης), Κοκώνης, Μαλής, Κολοβάκης(58’ Μπεκατώρος), Τσιούνης Απ., Κοντογιάννης(80’ Ζοτάι), Τόσκα, Νάκος(86’ Νικολογιάννης), Κούσης.
ΑΕΠ Καραγιαννίων: Κοτταρίδης, Σβιρός, Χαντζηκωνσταντίνου(53’ Δημητριάδης), Πασχαλίδης, Ιττής, Μετικανος, Burdujan, Παπαδόπουλος(53΄Παπουτσίδης), Μπατμάς, Σαββουδης(80’ Σαρηγιάννης), Χαματάι. Παπουτσίδης.

http://e-maistros.gr

Oι δηλώσεις προπονητών:

Διαβάστηκε 1484 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.