Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:53 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 23:01

Παναιτωλικός - ΑΕΛ: 3-1 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φυντάνης: Άδικο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε την ισοπαλία

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα για την ομάδα του ο Ηλίας Φυντάνης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στο τέλος η ΑΕΛ θα πετύχει το στόχο της. Αναλυτικά αρχικά ανέφερε:« Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες που παρουσίασαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε σκεπτικό να μη δεχθούμε γκολ και ειδικά το πρώτο γκολ μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Χάσαμε δύο γκολ με τον Λεοζίνιο που δε χάνονται που θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Ναι μεν είχε στο διάστημα 15-30 μια υπεροχή ο Παναιτωλικός αλλά οι επιθετικές προσπάθειες σταματάγανε στην περιοχή μας. Στο γκολ του Μάζουρεκ έγινε λάθος στο χώρο του κέντρου και μετά τον άφησαν μόνο και πλάσαρε.Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να πιέσουμε ψηλά και αν δεν έρθει το γκολ νωρίς θα γυρίζαμε το σύστημα σε 4-2-4. Ήρθε το γκολ και κάπου ο Παναιτωλικός έχασε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει.Στο τέλος ρισκάραμε πολύ και ο Παναιτωλικός πέτυχε το τρίτο γκολ. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι άδικο και θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Νομίζω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας και θα καταλήξουμε στις θέσεις πέντε έως δέκα».

Για τις τελικές των δύο ομάδων είπε:« Απαντάω με ερώτηση: Ο τερματοφύλακάς μας, έκανε καμία απόκρουση; Καμία. Αν δείτε τις δικές μας, ο Τσενάμο έκανε επτά αποκρούσεις. Τελική είναι να πάει η μπάλα στην εστία, να έρθει ο τερματοφύλακας σε επαφή».

Για τα γκολ του Παναιτωλικού, αν ήταν λάθη της δικιάς του ομάδας η ικανότητα των παικτών του Παναιτωλικού:« Το πρώτο γκολ ήταν κακό διώξιμο. Στο δεύτερο γκολ δεν καλύψαν τον Μάζουρεκ και τον άφησαν μόνο. Δε λέτε για τις φάσεις τις δικές μας όμως. Για του Κρισμάν, του Μασούρα… Δε νομίζω τόσες τελικές μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού να τις έχει κάνει άλλη ομάδα».

Π.Κ.

Χάβος: Σημαντική νίκη, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια

Σημαντική τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά χαρακτήρισε τη νίκη επί της Λάρισας ο Μ. Χάβος που δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια. Αναλυτικά ανέφερε«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και από ψυχολογικής και από βαθμολογικής άποψης. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά με επιθετικές συνεργασίες και βάλαμε το γκολ. Αντί το γκολ να μας ελευθερώσει μας έκανε το αντίθετο απέναντι σε μία ομάδα που δεν κλείστηκε και συγχαρητήρια στη Λάρισα γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.Βάλαμε το δεύτερο τέρμα το οποίο θα μας ελευθέρωνε ακόμη περισσότερο, ένα πανέμορφο γκολ.Στο δεύτερο μέρος φάγαμε το γκολ νωρίς και αγχωθήκαμε, γιατί όταν έχεις καιρό να κερδίσεις έχεις άγχος. Μοιραία πήραμε λίγα μέτρα πίσω στο γήπεδο. Μπορούσαμε βέβαια να τελειώσουμε το ματς με κάποιες κόντρες που βγήκαμε αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στα τελευταία μέτρα.Στο τέλος μετράει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που ήταν επιτακτική ανάγκη. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί μας βοήθησε πραγματικά και ειδικότερα όταν στο σκορ ήταν στο δύο – ένα, υπήρχε μία θετική αύρα και αυτό ήταν σημαντικό».

Για το αν η ομάδα μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα και τη σημερινή νίκη ξέφυγε οριστικά από το σκόπελο, τόνισε: «Ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει με τα παιδιά. Είχαμε ατυχία σε κάποια παιχνίδια, ήταν σίγουρα τα ατομικά λάθη, το τρίτο ήταν οι τραυματισμοί που ήρθαν μαζεμένοι σε καίριες θέσεις και έπαιξαν σημαντικό ρόλο και το τέταρτο είναι ότι έπρεπε να βρούμε τον τρόπο αντίδρασης από τα παιδιά, γιατί όταν δεν έχεις καλή ψυχολογία, είναι άσχημο πράγμα.Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα και πιστεύω ότι με δύο – τρία καλά αποτελέσματα η ομάδα έχει βλέψεις για παραπάνω».

Για το αν το αποτέλεσμα ήταν – κατά τον συνάδελφό του κ. Φυντάνη- άδικο, είπε:«Δε θεωρώ ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα αν και η Λάρισα είναι η μόνη ομάδα που μας έκανε δώδεκα τελικές και αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να το λύσουμε».

Π.Κ.

AgrinioNews.gr

Διαβάστηκε 1582 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 23:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.