Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:09 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 19:35

Παναιτωλικός: Αγχώθηκε αλλά κέρδισε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικος επέστρεψε επιτέλους στις νίκες αφού κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

Το απόγευμα φαινόταν εύκολο για τα καναρίνια αφού προηγήθηκαν με δυο γκολ του Μοράρ και Μάζουρεκ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως δέχθηκαν γρήγορα γκολ και μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι ο Φάρλει αγχώθηκαν για να πάρουν την νίκη.

Παναιτωλικός- Λάρισα 3-1

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα καναρίνια παίζοντας μόνιμα από αριστερά προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ αλλά αυτό ήρθε από την άλλη πλευρά. Ο Μοράρ μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και από λάθος γύρισμα, με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Στην συνέχεια ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 33΄λεπτο ο Μάζουρεκ πηρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και με φοβερό τελείωμα έξω από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο αφού ένα λάθος του Μπεχαράνο έβγαλε στην κόντρα την ΑΕΛ και ο Λεοζίνιο μείωσε για την ομάδα του. Η ΑΕΛ αναθάρρησε και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Ο Παναιτωλικος είχε καλή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να μην κάνει κλασικές ευκαιρίες αλλά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πηγαίνοντας προς το τέλος οι αλλαγές του Χάβου έκαναν τον Παναιτωλικό πολύ επικίνδυνο στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα πηγαίνοντας προς το τέλος του παιχνιδιού να χάσει ευκαιρίες. Τελικά το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Φαρλάι στις καθυστερήσεις.

Οι καλύτερες φάσεις

1’ Έναρξη στο παιχνίδι

1' Νωρίς νωρίς η πρώτη τελική στο ματς. Ο Μάζουρεκ δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας δίχως να ανησυχήσει ο Μπόζοβιτς

9' Επικίνδυνο γύρισμα του Ντίας από τα δεξιά, έδιωξε με τα πόδια ο Μπόζοβιτς

11' Σουτ του Ντέλεντιτς από τα δεξιά με το αριστερό, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Τσενάμο

12' ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός, 1-0! Ύστερα από φάση διαρκείας με απανωτά λάθη των φιλοξενούμενων (Μασούρας, Ζίζιτς, Ρέντζας), η μπάλα στρώθηκε στον Μοράρ που ήταν στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και εκτέλεσε τον Μπόζοβιτς που δεν μπόρεσε να προστατέψει την κλειστή του γωνία.

17' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Ντέλετις έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Λεοζίνιο υποδέχθηκε την μπάλα και με το αριστερό την έστειλε εκτός εστίας.

18' Απειλεί ξανά η ΑΕΛ. Ο Ντέλετιτς βγήκε στην κόντρα με πολύ καλές προϋποθέσεις, αλλά το σουτ του ήταν "άψυχο" και μπλόκαρε ο Τσέναμο

18' Σουτ του Μπεχαράνο από πλευράς Παναιτωλικού, η μπάλα εκτός.

22' Σέντρα-σουτ του Ναζλίδη από τα αριστερά, έπειτα από άδειασμα στον Χαντάκια, η μπάλα πέρασε εκτός.

33' ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός, 2-0! Πανέμορφο τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο Μάζουρεκ πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και μόλις έφτασε στο ημικύκλιο επιασε ασύλληπτο σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπόζοβιτς

42' Καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Σκαστή κεφαλιά του αμαρκάριστου Λεοζίνιο, δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Τσέναμο.

45’ Τέλος Α μέρους

46’ ‘Έναρξη Β μέρους

47' Εκτέλεσε ο Ρότσα, δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Μπόζοβιτς

48' ΓΚΟΛ η ΑΕΛ, μειώνει σε 2-1!Ο Ναζλίδης συνεργάστηκε ωραία με τον Λεοζίνιο και τον έβγαλε φάτσα με τον Τσενάμο και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έσκασε πολύ γλυκά την μπάλα στέλνοντας της στα δίχτυα

65' Γυριστό σουτ του Ντέλετιτς, μπλόκαρε ο Τσενάμο

70' Απειλεί ο Παναιτωλικός. Γύρισμα από τα δεξιά από τον Ρότσα, με την άμυνα των γηπεδούχων ανοργάνωτη και την εστία ανυπεράσπιστη έδιωξαν την ύστατη στιγμή οι παίκτες της ΑΕΛ και ενώ ο Ντίας ήταν έτοιμος να εκτελέσει

85' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Ρότσα έκλειψε την μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μπόζοβιτς.

90+3' ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός, 3-1!Ο Ρόσα έτρεξε την μπάλα εκτός περιοχής και με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε τον Μπόζοβιτς.

90+3 Τέλος στο παιχνίδι

http://panaitolikos1926.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 2059 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.