Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:53 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 17:22

Γ.Ε. Αγρινίου – Σωτήρης Φαράντος: Θα παλέψουμε μέχρι τέλους με οποιοδήποτε κόστος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο προπονητής της Γ.Ε. Αγρινίου Σωτήρης Φαράντος μίλησε στο basket247.gr για την φετινή μάχη της ομάδας του Αγρινίου στην Γ Εθνική.

Για την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα (1Ν-4Η): Η έως τώρα πορεία μας είναι φυσιολογική. Είμαστε μια ομάδα που έλαβε πρόσκληση 10 μέρες σχεδόν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε 14 παίκτες εκ των οποίων οι 9 είναι απο 18 ετών και κάτω. Είναι λογικό η αποστολή μας να είναι δύσκολη αλλά να είστε σίγουροι οτι θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη που δεν περίμενε κανείς με τον ΑΓΣΙ. Ουσιαστικά το μόνο παιχνίδι που μας πήγε πίσω είναι το ματς με τους Ίκαρους Τρικάλων όπου το χάσαμε μέσα απο τα χέρια μας στο Αγρίνιο. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα θεωρώ οτι ήρθαν φυσιολογικά καθώς ηττηθήκαμε απο ομάδες έμπειρες και απο αυτές που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η τριάδα αγώνων που είχαμε με όλους τους πρώτους (Βόλος, Βέροια) ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Κέρκυρα. Σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για την νίκη και αν αυτή δεν είναι εφικτή θα προσπαθούμε να κερδίζουμε πράγματα απο το κάθε ματς.

Για την παραμονή στην κατηγορία:Γνωρίζουμε οτι η προσπάθεια για την σωτηρία είναι πολυ δύσκολη. Για αλλού ξεκινήσαμε την χρονιά και αλλού καταλήξαμε. Οι 7 απο τους 14 παίκτες μας πάνε σχολείο ακόμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα παραδοθούμε αμαχητί. Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους και τον Μαϊο θα κάνουμε το ταμείο μας.

Για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο:Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στα παιχνίδια και μας συμπαραστέκεται. Θέλω να τονίσω οτι ειδικά για τα νέα παιδιά αλλά και για τους πιο έμπειρους ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη πηγή δύναμης και θα ήθελα να δω το ΔΑΚ Αγρινίου γεμάτο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο δρόμος ειναι μακρύς..ξέραμε οτι θα φάμε και ‘χαστούκια’ στην πορεία αυτή, αλλά αυτό δεν πρόκειτε να μας κάμψει. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους και με οποιοδήποτε κόστος.

basket247.gr

Διαβάστηκε 1919 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.