Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:59 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 12:45

Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας: Αίτημα συνεργασίας με ελληνικές εταιρείες στο τομέα των δομικών και κατασκευαστικών υλικών για εξωστρέφεια στη σερβική αγορά.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η ελληνική εταιρεία SPEKTARCOP η οποία δραστηριοποιείται επί μακρόν στη Σερβία στο χώρο των κατασκευών επιθυμεί συνεργασία με ελληνικές εταιρείες στο τομέα των δομικών και κατασκευαστικών υλικών και οι οποίες ενδιαφέρονται για εξωστρέφεια στη σερβική αγορά.

Η εν λόγω εταιρεία με επιστολή της ενημερώνει ότι:

Δραστηριοποιείται στη Σερβία 28 χρόνια στο χώρο των κατασκευών. Με τη σημερινή της μορφή, η εταιρία  διαθέτει και ιδιόκτητους χώρους αποθήκευσης σε προνομιακή τοποθεσία 15 χλμ από το κέντρο του Βελιγραδίου, 7 χλμ από την έξοδο της νέας Εθνικής οδού για το Ζεμούν και 5 χλμ από το λιμάνι του Δούναβη. Διαθέτουμε συνολικά 2.500 μ2 κλειστών χώρων εκ των οποίων 1.000μ2  ίσως και πλέον, άμεσα διαθέσιμοι και 2.000μ2  εξωτερικούς, φυλασσόμενους και ηλεκτρονικά παρακολουθούμενους. Η εταιρία επίσης διαθέτει χώρους γραφείου 200μ2, με γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη.

Στο χώρο των κατασκευών ασχολείται με συντηρήσεις, ανακαινίσεις και ανακατασκευές, έχοντας να επιδείξει εξειδικευμένο προσωπικό για όλες τις επιμέρους εργασίες. Ενδεικτικά, πρόσφατα συμμετείχαμε μεταξύ πολλών άλλων και στην αποπεράτωση της κατασκευής του πολυκαταστήματος ΙΚΕΑ.

Ενδιαφερόμαστε για συνεργασία με Ελληνικές εταιρίες που παρουσιάζουν εξωστρέφεια προς τη Σερβία.

Τομείς όπως, δομικά και κατασκευαστικά υλικά, πάσης φύσεως προϊόντα που χρειάζονται αποθήκευση μακρά η βραχυπρόθεσμη, εταιρίες που χρειάζονται διανομή προϊόντων, αποθήκευση τελωνείου  κλπ.

Κάθε εταιρεία μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με την εν λόγω ελληνική εταιρεία στο Βελιγράδι, υπόψη κου Αθανάσιου Αλικανιώτη στα κατωθι στοιχεία :

Αθανάσιος Αλικανιώτης

 SPEKTARCOP

Pancevacki put 221,

11210 Beograd Serbia

(w)  <http://www.spektarcop.rs> www.spektarcop.rs

(e)  <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(t) +381 011 2748 030

(m) +381 062 71 33 23.

Διαβάστηκε 2074 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.