Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 21:51

Βιβλιοπαρουσίαση από την Αδελφότητα των Απογόνων των Ελευθέρων Πολιορκημένων (Kyr 26/11/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ιστορικό αφήγημα του ιατρού Αντώνη Καβάγια, θα παρουσιασθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο Μεσολόγγι, στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» (οικία Ραζηκότσικα).

Το βιβλίο έχει εκδώσει η Άλφα Εκδοτική και θα παρουσιαστεί από τους Γιάννη Μακρή και Κώστα Καρκανιά, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντιστοίχως της Αδελφότητας των απογόνων των Ελευθέρων Πολιορκημένων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Οι πρόγονοι της οικογένειας Καβάγια που καταγόταν από την Ματαράγκα της Μακρυνείας έχουν πολεμήσει μέσα στο Μεσολόγγι κατά την τελευταία πολιορκία και μετέσχαν στην Έξοδο.  Ένας από αυτούς  ήταν και ο ιερέας Χαράλαμπος Καβάγιας, ο οποίος διασώθηκε.  Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Αδελφότητας των Απογόνων των Ελευθέρων Πολιορκημένων.

Διαβάστηκε 1575 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.