Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 21:48

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Εφραίμ στο Επιμελητήριο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο την παρουσίας της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στο Αγρίνιο, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου, μίλησε σήμερα, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για τα «αγιορείτικα μηνύματα», που ήταν το θέμα της ομιλίας του. Ο Γέροντας Εφραίμ, μέσα από πραγματικά γεγονότα, ανέλυσε την αγιορείτικη ζωή, τις εμπειρίες της ζωής στο Άγιο Όρος, ενώ αναφέρθηκε στο μήνυμα της ζωής προς τους κοσμικούς από τους αγιορείτες!

Νωρίτερα, τα μέλη του Επιμελητηρίου, τον ξενάγησαν στο εκθετήριο, με τον Γέροντα να μένει εντυπωσιασμένος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το παράρτημα του Κέντρου Ενότητας και Μελέτης προβολής των Αξιών «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» και τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Αχελώος», σε συνεργασία με την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

sinidisi.gr

efraim-epim1

efraim-epim2

efraim-epim3

efraim-epim4

efraim-epi5

efraim-epim6

efraim-epim7

efraim-epime8

efraim-epim9

efraim-epim10

efraim-epim11

Διαβάστηκε 1820 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.