Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:12 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 18:40

Στον τελικό τα Τιτορμάκια!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις πρώτες τους συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Παίδων έκαναν το δύο «Τιτορμάκια» Χρήστος Μπελεβώνης και Αποστόλης Κωνσταντόπουλος. Στο διεθνές Τουρνουά  Aegean Cup που διεξάγεται στο Κουσάντασι της Τουρκίας πήραν το… βάπτισμα του πυρός.

Στον αγώνα με τη Μολδαβία που η Εθνική μας νίκησε με 2-0 έπαιξε αλλαγή ο Μπελεβώνης. Στον αγώνα με το Μαυροβούνιο (νίκη 1-0) ξεκίνησαν και οι δύο βασικοί (στη φωτο ο Κωνσταντόπουλος με το 8, ο Μπελεβώνης με το 10). Σήμερα η Ελλάδα έπαιξε με τη Ρωσία και ήρθε ισόπαλη 0-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό (πιθανόν με την Τουρκία) του τουρνουά, το ερχόμενο Σάββατο. Οι δύο παίκτες του Παναιτωλικού χρησιμοποιήθηκαν και σήμερα από τον προπονητή της Εθνικής Βασίλη Γεωργόπουλο. Ο Μπελεβώνης στη βασική ενδεκάδα και ο Κωνσταντόπουλος μπήκε αλλαγή.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είχε κατακτήσει το αντίστοιχο περσινό Τουρνουά, με τον Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού στη σύνθεσή της.

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.