Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:36 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 18:23

Το… πόδι του Μοράρ (vids)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ρουμάνος φορ του Παναιτωλικού πολλές φορές ψάχνει και πετυχαίνει γκολ όπως το χθεσινό. Η αφιέρωση στον Μάκη Μπελεβώνη.

Γκολ μαγεία σημείωσε χθες ο Βλαντ Μοράρ και ο Παναιτωλικός πήρε στους «Ζωσιμάδες» έναν πολύτιμο για τη συνέχεια βαθμό. 
Ο Ρουμάνος στράικερ «εκτέλεσε» από πλάγια και μακριά, δείχνοντας πως έχει εξαιρετικά πόδια και πιστοποιώντας την κλάση του. Παράλληλα σκόραρε ξανά ως αριστερός εξτρέμ, καθώς από αυτή τη θέση είχε βρει δίχτυα και κόντρα στον Ατρόμητο, κάτι που επιτρέπει στον Μάκη Χάβο να μπορεί να τον υπολογίζει για τα «φτερά». 
Οσοι είδαν το τελείωμα του 24χρονου ίσως και να εξεπλάγησαν. Οι γνωρίζοντες όμως, όχι και τόσο. Ο νεαρός πολλές φορές στις προπονήσεις των «κυανοκίτρινων» επιχειρεί αντίστοιχα σουτ, ενώ και στο παρελθόν έχει σημειώσει ανάλογα τέρματα. Γιατί τα «ψάχνει». Κατά την διάρκεια της εβδομάδας δουλεύει σε φάσεις όπως αυτή των Ιωαννίνων  ενώ ήθελε να βρει ένα γκολ για να πάρει ψυχολογία μετά τον τραυματισμό του. Οπως άλλωστε όλοι στα «καναρίνια», που τελευταία δείχνουν αγχωμένοι. Μάλιστα το αφιέρωσε στον Μάκη Μπελεβώνη, στον «θρύλο» του Παναιτωλικού που ήταν στον πάγκο. 
Αναζητήσαμε και βρήκαμε φάσεις αλά… Ζωσιμάδες με πρωταγωνιστή τον Μοράρ.  
*Στο τελευταίο βίντεο δείτε στο 01:37. 
 
 
 
 
Διαβάστηκε 1089 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.