Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  3:54 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 14:11

100 περίπου οπαδοί του Παναιτωλικού έκαναν τα Γιάννενα… Αγρίνιο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι παίκτες του Παναιτωλικού μετά το τέλος του αγώνα έσπευσαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας.

Με την ισοπαλία (1-1) έφυγε από τα Γιάννενα και το γειτονικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ η ομάδα του Παναιτωλικού που μετά από χρόνια είχε συμπαράσταση από περίπου 100 φίλους του συλλόγου.

Μάλιστα, οι Αγρινιώτες δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών του Παναιτωλικού και με δόση οπαδικής τρέλας, κολλημένοι πάνω στα κάγκελα, έκαναν τους Ζωσιμάδες να θυμίζουν… Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό να παίζει εντός έδρας με ένα τόσο ένθερμο κοινό.

Αυτή την συνεισφορά εκτίμησαν και οι παίκτες του Μάκη Χάβου που με τη λήξη του αγώνα κατευθύνθηκαν στο πέταλο, χειροκρότησαν τον «12ο» παίκτη του αγώνα. και χάρισαν τις μπλούζες τους για τα χιλιόμετρα που έκαναν.

Photo Credit: Λεωνίδας Μπακόλας / Eurokinissi

Photo Credit: Λεωνίδας Μπακόλας / Eurokinissi

Photo Credit: Λεωνίδας Μπακόλας / Eurokinissi

https://iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 1279 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 14:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.