Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:46 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 20:58

Ήρθαν οι γόβες που μετατρέπονται σε φλατ παπούτσια με μια μόνο κίνηση (φωτό,βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια είδηση που ήρθε να λύσει ένα μέγα πρόβλημα των γυναικών! Να θέλετε να βάλετε τα ψηλά που αναδεικνύουν το outfit σας, αλλά με το τίμημα του πόνου ή τα φλατ που, σαφώς, δεν δίνουν το ίδιο εφέ, αλλά τουλάχιστον θα είστε σίγουρη ότι θα βγάλετε ανενόχλητη την ημέρα ή τη βραδινή έξοδο; Μεγάλο το δίλημμα. 

Κι αν δεν ήταν απαραίτητο να διαλέξετε; Κι αν μπορούσατε να κάνετε και τα δύο; Και όχι δεν εννοούμε με το να πάρετε σε μια σακούλα μαζί σας τα φλατ. 

Tη λύση σε ένα από τα πιο μάταια, αλλά υπαρκτά first world ploblems δίνει η start-up ιδέα μιας γυναίκας η οποία (προφανώς) αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα. Έτσι η Melody Avecilla σκέφτηκε ένα παπούτσι που να συνδυάζει και τις δύο επιλογές, αλλά χωρίς να χάνει σε ομορφιά. 

«Σαν άνθρωπος που κινείται καθημερινά με τα ΜΜΜ, εργαζόμενη μητέρα και έχοντας εργαστεί στο παρελθόν και ως αεροσυνοδός είδα ότι υπήρχε ανάγκη για ένα πιο ευέλικτο παπούτσι», υποστηρίζει. Τα Runway Heels, όπως ονομάζονται, έχουν σχεδιαστεί από τον Miguel Rodriguez, έτσι ώστε να σας πηγαίνουν από «τα ψηλά στα χαμηλά» μέσα σε δευτερόλεπτα, με μια απλή κίνηση, αφού το τακούνι τους βρίσκεται ενσωματωμένο στον πάτο του παπουτσιού. 

Κυκλοφορούν σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υφές. Κλασικό μαύρο ή pink nude από γυαλιστερό δέρμα τα οποία μετατρέπονται σε κλασικές γόβες, κόκκινα από καστόρι που μετατρέπονται σε ξώφτερνη γόβα, μπλε-μωβ πέδιλο που γίνεται ψηλό πέδιλο με δέσιμο στη γάμπα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχουν σχεδιάσει.

pronews.gr

Διαβάστηκε 5147 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.