Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:43 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 20:53

Επικράτησε άνετα ο Φίλιππος Βέροιας της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τη Νίκη Βόλου, ο ΑΓΣΙ έδωσε τέλος και στο αήττητο του Φαίακα Κέρκυρας (69-66) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή με Φαίακα, Νίκη Βόλου και Φίλιππο Βέροιας.

Σημαντική νίκη με 77-66 εκτός έδρας πήρε η Νίκη Βόλου κόντρα στον Εύαθλο Πολυκάστρου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Βολιώτες είχαν από την αρχή το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ και να “κλειδώσουν” τη νίκη. Παρόλα αυτά, διατήρησαν τα ηνία κι έτσι πήραν την πέμπτη τους νίκη σε έξι παιχνίδια κόντρα στον αήττητο -μέχρι πρότινος- εντός έδρας Εύαθλο.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε και ο Φίλιππος Βέροιας, επικρατώντας άνετα του Αγρινίου με 74-51 εκτός έδρας. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση, έφτασαν αισίως τις πέντε νίκες στην κατηγορία.

Στα Γιάννενα σταμάτησε το αήττητο του Φαίακα Κέρκυρας, καθώς οι νησιώτες ηττήθηκαν με 66-69 από τον αήττητο εντός έδρας ΑΓΣΙ, ο οποίος είχε δώσει τέλος και στο αήττητο της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα της τάξης των 5-6 πόντων και διατηρώντας τη ψυχραιμία τους στο τέλος πήραν μια μεγάλη νίκη. Έτσι, στη κορυφή βρίσκονται πλέον και η Νίκη Βόλου και ο Φίλιππος Βέροιας, ισοβαθμώντας με την Κέρκυρα.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

ΑΠΣ Πτολεμαϊδα-Νικόπολη Πρέβεζας 73-58
ΑΓΣ Ιωαννίνων-Φαίακας Κέρκυρας 69-66
ΓΕ Αγρινίου-Φίλιππος Βέροιας 51-74
Εύαθλος Πολυκάστρου-Νίκη Βόλου 66-77
ΑΟΚ Βέροιας-Πρωτέας Γρεβενών 58-71
Ζέφυρος-Ιωνικός 79-50

Ρεπό: Ίκαροι Τρικάλων

Η επόμενη αγωνιστική (7η, 26/11):

Νικόπολη Πρέβεζας-ΑΓΣ Ιωαννίνων
Φαίακας Κέρκυρας-ΓΕ Αγρινίου
Φίλιππος Βέροιας-Εύαθλος Πολυκάστρου
Νίκη Βόλου-Ικαροι Τρικάλων
Πρωτέας Γρεβενών-ΑΠΣ Πτολεμαϊδα
Ιωνικός-ΑΟΚ Βέροιας

basketblog.gr

Διαβάστηκε 2636 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.