Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:03 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 20:48

Νίκη με ανατροπή για το Θεσπρωτό στην Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι ο Θεσπρωτός κατόρθωσε να πάρει την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου και στις καθυστερήσεις να πάρει το χρυσό τρίποντο με ανατροπή. Η ομάδα της Θεσπρωτίας έδειξε από την αρχή ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος με τον Αμφίλοχο όμως να προηγείται στο 32’ μετά από ανατροπή του Νάκου και εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τσιούνη Απ.


Στο 67’ μετά από σέντρα, η καρφωτή κεφαλιά του Πάνου γράφει το 1-1 για το Θεσπρωτό και στο 91’ ο Πέντσας με έξυπνο πλασέ κάνει το τελικό 1-2 χαρίζοντας στην ομάδα του ανέλπιστο τρίποντο, στέλνοντας τον Αμφίλοχο “από τον Παράδεισο στην κόλαση”.

 

Οι φάσεις του αγώνα:
7’ Σουτ του Γώγου αποκρούει ο Μανιάτης
8’ Εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Πέντσα, αποκρούει ο Μανιάτης.
12’ Δυνατό σουτ ο Φουντούλας αποκρούει ο Μανιάτης.
27’ Γέμισμα στην περιοχή του Θεσπρωτού ο Νάκος στο σημείο του πέναλτι πιάνει δυνατό το σουτ, διώχνει ο Παππάς.
32’ Πέναλτι για τον Αμφίλοχο κερδίζει ο Νάκος και εκτελεί εύστοχα ο Τσιούνης Α. Γκολ 1-0.
42’ Σουτ του Κούση άουτ.
47’ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ για τον Αμφίλοχο διώχνουν στη γραμμή οι αμυντικοί του Θεσπρωτού.
67’ Εκτέλεση κόρνερ για το Θεσπρωτό ο Πάνος πιάνει την κεφαλιά Γκολ 1-1
81’ Ο Γώγος τετ Α τετ με το Μανιάτη που κάνει σωτήρια επέμβαση.
88’ Κεφαλιά του Μαλή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
91’ Γκολ για το Θεσπρωτό 1-2
Διακριθέντες:
Αμφίλοχος:Μανιάτης, Τσιούνης Απ., Τόσκα.
Θεσπρωτός: Πέντσας, Πάνος, Μπίκας.

Συνθέσεις:
Αμφίλοχος: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Μάλης, Ζοτάι(87’ Τσιούνης Π.), Τσιούνης Α., Κοντογιάννης, Τόσκα(80’ Παγώνης), Νάκος, Κούσης(63’ Μακρής).
Θεσπρωτός: Παππάς, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου, Καρβούνης, Πάνος, Κωνσταντίνου Χ., Φουντούλας(58’ Ευθυμίου), Γώγος, Πέντσας, Μπίκας, Κατσέλης Α.
Διαιτητής: Νέος Κωνσταντίνος ΗΠΕΙΡΟΥ
Βοηθοί: Κόττορος Εμμανουήλ – Τσαντάς Δημήτριος ΗΠΕΙΡΟΥ.
Παρατηρητής: Δράκος Ιωάννης ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Δηλώσεις προπονητών:

θα ακολουθήσει όλοκληρο το βίντεο του αγώνα:

amfilochos-thesprotos (1)amfilochos-thesprotos (2)amfilochos-thesprotos (3)amfilochos-thesprotos (4)amfilochos-thesprotos (5)amfilochos-thesprotos (6)amfilochos-thesprotos (7)amfilochos-thesprotos (8)amfilochos-thesprotos (9)amfilochos-thesprotos (10)amfilochos-thesprotos (11)amfilochos-thesprotos (12)amfilochos-thesprotos (13)amfilochos-thesprotos (14)amfilochos-thesprotos (15)amfilochos-thesprotos (16)amfilochos-thesprotos (17)amfilochos-thesprotos (18)amfilochos-thesprotos (19)amfilochos-thesprotos (20)amfilochos-thesprotos (21)amfilochos-thesprotos (22)amfilochos-thesprotos (23)amfilochos-thesprotos (24)amfilochos-thesprotos (25)amfilochos-thesprotos (26)amfilochos-thesprotos (27)amfilochos-thesprotos (28)

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 2251 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.