Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:56 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 19:37

Υπάρχει ζωή!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός πήγε στα Γιάννενα με πολλά προβλήματα, δημιουργήθηκαν κι αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ  αλλά παρόλο αυτά τα κατάφερε και έφυγε όρθιος από τις Ζωσιμάδες.

Τα καναρίνια έδειχναν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ημίχρονο με τον Χάβο να αλλάζει συνεχώς την σύνθεση για να διορθώσει την εικόνα. Δεν τα κατάφερε όμως και ο Παναιτωλικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Σολτάνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν διαφορετική, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με απίστευτη γκολάρα του Μοράρ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μοναδική παρουσία από την θύρα 6

ΠΑΣ Γιάννενα-Παναιτωλικός 1-1

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έδειχναν να έχουν τον έλεγχο  του αγώνα. Ο Παναιτωλικός έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου με τον Χάβο να κάνει συνεχώς αλλαγές για να διορθώσει την εικόνα της ομάδας. Οι κυανοκίτρινοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου μπάλα, με τον ΠΑΣ να πιέζει. Στο 22’ λεπτό ο Σολτάνι άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Μετά το 30λεπτο ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει την παραμικρή απειλή. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήρθε ξανά για τον ΠΑΣ, με τον Τσενάμο να  κερδίζει τον Κόντε από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Χάβος πέρασε στο παιχνίδι Μαρκόβσκι και Μοράρ και έκανε τον Παναιτωλικό ακόμη καλύτερο. Παρόλο αυτά μετά από μια εκτέλεση κόρνερ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι, με τα καναρινιά να γλυτώνουν το γκολ. Στο 69λεπτό ο Μοράρ με ένα εξαιρετικό γκολ έδωσε στον Παναιτωλικό αυτό που άξιζε και ισοφάρισε για την ομάδα του. Μετά το γκολ ο ΠΑΣ πήρε ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε νέο δοκάρι πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πηγαίνοντας προς το τέλος του παιχνιδιού οι δυο ομάδες έδειξαν κουρασμένες με αποτέλεσμα να μην δούμε άλλη φάση και το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος.

Οι καλύτερες φάσεις

1’ Έναρξη στο παιχνίδι

6' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Κόντε έκλεψε την μπάλα, έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Ρόσα έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

10' Καλοχτυπημένο φάουλ του Ναδάλες, ο Μαυροπάνος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει προς τα δίχτυα.

15' Ο Κόντε τσίμπησε ωραία για τον Ναδάλες, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ.

22' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Μπουκουβάλας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σολτάνι πήρε πρώτα ένα κοντρόλ και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τσέναμο που δεν μπορούσε να αντιδράσει!

30' Μακρινό σουτ του Κόντε, η μπάλα ψηλά άουτ. Δοκιμάζει αρκετά συχνά τα πόδια του ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα.

37' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Κόντε πήρε την κόντρα από τον Χαντάκια, βγήκε απέναντι από τον Τσέναμο αλλά έκανε κακό πλασέ και ο πορτιέρε του Παναιτωλικού μπλόκαρε την μπάλα!

45’ Τέλος Α μέρους

46’ ‘Έναρξη Β μέρους

64' Δοκάρι για τον ΠΑΣ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, ο Κόντε έκανε το γυριστό αλλά η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε άουτ.

69' ΓΚΟΟΟΛ για τον Παναιτωλικό! Τι έβαλε ο Μοράρ! Ο άσος του Παναιτωλικού έπιασε ένα φοβερό φαλτσαριστό σουτ ανάμεσα στη γραμμή του πλαγίου άουτ και την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Βελλίδη!

76' Διπλή ευκαιρία και δοκάρι για τον ΠΑΣ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σολτάνι, η μπάλα βρήκε στον Ρότσα και είχε πορεία προς την εστία αλλά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στη συνέχεια ο Ναδάλες έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Τσέναμο μπλόκαρε!

90+3 Τέλος στο παιχνίδι

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 2254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.