Μετά  την καλοκαιρινή  εντυπωσιακή και πολύ επιτυχημένη επίδειξη μόδας στην Πλατεία Δημάδη, το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων διοργάνωσε απόψε με μεγάλη επιτυχία, την Χειμερινή ΗΜΕΡΑ ΜΟΔΑΣ – FASHION DAY “save water” στο CORALI , ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του ΝΕΡΟΥ, (Αγρίνιο πόλη του ΝΕΡΟΥ), με τη συμμετοχή μοντέλων από την Αθήνα.

Συμμετείχαν μοντέλα άντρες και γυναίκες με συντονιστή τον πολύπειρο Γιώργο Κουτούλια, (κατάγεται από την Γαβαλού) Πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων. Στη διοργάνωση συμμετείχαν boutique, καταστήματα και επιχειρήσεις στα πλαίσια τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Special Guest  Models: Στέλλα Γιαμπουρά

Ο Γιώργος Κουτούλιας έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, ιδρυτής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ – διοργανώνει  το ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, με  25  ΧΡΟΝΙΑ πείρα στη Μόδα και Διαφήμιση, διοργανώνει επιτυχημένα  FASHION DAYS σε όλη την Ελλάδα,  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ – ΑΘΗΝΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, και γνωρίζοντας  τις  «δυσκολίες» της  Τοπικής Αγοράς ευχαρίστησε για την υποστήριξη των επιχειρήσεων Μόδας και όχι μόνο σε αυτήν την προσπάθεια να  «βάλει» το ΑΓΡΙΝΙΟ στο πανελλήνιο καλεντάρι μόδας, και Τουρισμού.

fashion-show1

fashion-show2

fashion-show8

fashion-show3

fashion-show9

fashion-show10

fashion-show4

fashion-show7

fashion-show13

fashion-show11

fashion-show12

fashion-show14

fashion-show5

fashion-show6

fashion-show17

fashion-show15

fashion-show16

sinidisi.gr