Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 09:39

Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του Παναγιώτη Τσιχριτζή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του Συνδυασμού «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» με υποψήφιο Πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής καλωσόρισε τους υποψηφίους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή  τους στο Συνδυασμό και για τη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται για τη συνέχιση των τόσο σημαντικών έργων που υλοποίησε το Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο του Συνδυασμού με βασικό στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη συμμετοχή όλων στη λήψη των αποφάσεων.

Επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα δράσεων και ενεργειών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με την τωρινή Διοίκηση.

Όλοι μαζί καθορίζουμε τη φιλοσοφία του Συνδυασμού του Παναγιώτη Τσιχριτζή για τις συνέργειες που πρέπει να γίνουν, για την παραγωγική ανασυγκρότηση του Νομού μας και τη διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που θα δημιουργήσει παραγωγή πλούτου τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας όσο και για την εξωστρέφεια.

Είμαστε εδώ όλοι μαζί, παλιοί και νέοι συνάδελφοι, άντρες και γυναίκες για να κρατήσουμε ψηλά τον επιμελητηριακό θεσμό που τόσο δυνατά τοποθετήθηκε από τη δουλειά και την προσπάθεια του Παναγιώτη Τσιχριτζή.

ΜΑΖΙ πετύχαμε πολλά….

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!

tsixritzis ypopsifioi

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 939 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.