Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 00:04

Νέο Δ.Σ. στο Ν.Ο. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
  1. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου είναι πάλι μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και υπάγεται στην νεοϊδρυθείσα 7η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων η οποία περιλαμβάνει 14 Σωματεία.

Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη ο ΝΟΜ ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ιστορία του σχολή ιστιοπλοΐας τριγώνου optimist και laser για παιδιά άνω των 7 ετών (Πληροφορίες  εγγραφές στο τηλ : 6931036454, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και επαναδραστηριοποιείται επίσης και στην αθλητική ιστιοπλοΐα  ανοικτής θαλάσσης. Η Σχολή Ιστιοπλοίας Ανοικτής Θαλάσσης (ΣΙΑΘ) θα ξεκινήσει τα μαθήματα την Παρασκευή 24/11. (Πληροφορίες  εγγραφές στο τηλ : 6931036454, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

  1. Ενημερώνουμε τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να ασχοληθούν με το συναρπαστικό άθλημα του κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών, ότι οι προπονήσεις γίνονται όλο τον χρόνο, στην λιμνοθάλασσα της Κλέισοβας (Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη 13.30- 15.15) και στο γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις μας στο λιμάνι (Τρίτη – Παρασκευή 13.30 – 16.00). Πληρ – εγγραφές: 6989835075, 6948005534 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου ενημερώνει ότι κατόπιν των παραιτήσεων δυο μελών του διοικητικού συμβούλιου από τις θέσεις τους η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΜ έχει ως εξής (Πρ.ΔΣ 198)

Πρόεδρος                  Πασιόπουλος Σπ. Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας  Αθανασίου Δημήτριος

Αντιπρόεδρος            Κατσαβός Σπυρίδων

Ταμίας                       Κοτσίρης Γεράσιμος

Μέλος                        Σπυρόπουλος Βασίλειος του Ιωάννη

Διαβάστηκε 966 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.