Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:01 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 18:25

Παναιτωλικός: Μακριά απ’ τα στημένα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ήθος και η διαφορετικότητα του Παναιτωλικού ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών χθες βράδυ στο Emileon. Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, διοργάνωσε εκδήλωση στο Emileon στην οποία τίμησε τον Παναιτωλικό βραβεύοντας για την προσφορά του στην αναβάθμιση του αθλητισμού και την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας, τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γεράσιμο Μπελεβώνη (το αναμνηστικό παρέλαβε ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ και μέλη του Συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Η εκδότρια της εφημερίδας «Συνείδηση» Νάντια Σαμαρά, αναφέρθηκε στα 13 χρόνια της παρουσίας του Φώτη Κωστούλα στην ηγεσία της ΠΑΕ και το έργο που έχει παραχθεί. Ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ Θωμάς Κουτσουπιάς στην ομιλία του, στάθηκε στη διαχρονική σχέση της ΕΝΩΣΗΣ με τον Παναιτωλικό και στο ρόλο τους στην ανάπτυξη της περιοχής. «Οι δύο Οργανώσεις, που “σημάδεψαν” την Αιτωλοακαρνανία με το έργο τους, πορεύονται έχοντας ως απώτερο σκοπό το καλό τούτης της πόλης και την αναβάθμισή της. Αυτός που προσπαθεί για τον τόπο του, είναι και αυτός που πρέπει να επιβραβεύεται και όχι μόνον να επικρίνεται σε τυχών ατοπήματα που μπορεί να σημειωθούν κατά την πορεία του. Αυτή είναι η λογική μας. Δυστυχώς, πολλοί είναι εκείνοι που θα επικρίνουν το λάθος, όμως λίγοι εκείνοι θα επικροτήσουν το καλό, την προσφορά και την προσπάθεια. Καλούμε και άλλους φορείς να μας ακολουθήσουν σε αυτή τη λογική και να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, και με πρωτοβουλίες σαν και τη δική μας, τον Παναιτωλικό”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου.

Ο Φώτης Κωστούλας στην ομιλία του έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ήθος του Παναιτωλικού αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είμαστε μακριά απ’ όλα τα στημένα κι απ’ όλες τις διάφορες κινήσεις που γίνονται κατά καιρούς. Ξέρουμε ποιοι είναι και ξέρουμε όλο τον καιρό τι γίνεται πίσω απ’ το τερέν και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ένα πράγμα που μου αρέσει και το χαίρομαι ιδιαίτερα είναι ότι κάθε χρόνο βγαίνουν από πλευράς της UEFA αμέτρητοι φάκελοι για στημένα παιχνίδια. Επί 13 χρόνια ο Παναιτωλικός είναι η μοναδική ομάδα στη χώρα που δεν έχει γραφεί το όνομά του σε κανέναν από αυτούς τους φακέλους. Και ξέρετε, είναι ευχάριστο, όταν ακούμε ότι «έρχεται καινούργια σοδειά», φάκελοι πάλι από την UEFA, να ξέρετε ότι εμείς δεν είμαστε μέσα σ’ αυτούς. Το ξέρουμε πριν φθάσουν οι φάκελοι εδώ. Αυτό είναι για ‘μένα μεγάλη δουλειά, μεγάλο πράγμα, κι όχι για ‘μένα για όλους τους συνεργάτες”.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

http://www.agrinio-sports.gr/

Δείτε και ΕΔΩ το σχετικό άρθρο απο το επίσημο site του Παναιτωλικού

 

Διαβάστηκε 1022 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.