Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 00:49

Πεντάρα επί του Γιβραλτάρ με σκόρερ τον Δημήτρη Νταλακούρα οι νέοι (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον ποδοσφαιριστή της Κ20 του Παναιτωλικού Δημήτρη Νταλακούρα να χρίζεται σκόρερ η Εθνική Νέων πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση, επικρατώντας εύκολα του Γιβραλτάρ με σκορ 5-0 στην δεύτερη αγωνιστική της Elite Round.

Πρώτο ημίχρονο
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Εθνική μας ομάδα έδειξε τα “δόντια” της και απείλησε πρώτη στο 11‘ με τον Εμμανουηλίδη να σουτάρει και τον Χάνκινς να αποκρούει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Πετράκης έλαβε καλή ασίστ, αλλά αστόχησε από καλή θέση. Το Γιβραλτάρ προσπαθούσε να ισορροπήσει το ματς, αλλά στο 16‘ ο Γιούσης άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα. Ο νεαρός πήρε την ασίστ από τον Δημητρουλά και δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στη συνέχεια Νταλακούρας και Εμμανουηλίδης έχασαν κάποιες ευκαιρίες, για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Χάνκινς στο 30‘ το σούτ του Δουβίκα. Ότι δεν κατάφερε στις προηγούμενες ευκαιρίες, κατάφερε στο 37‘ ο νεαρός Νταλακούρας, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το Γιβραλτάρ προσπαθούσε να αντιδράσει, ωστόσο μάταια αφού ο Εμμανουηλίδης πέτυχε και τρίτο γκολ για την Εθνική, τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο.

Δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν…

Η Εθνική πίεζε για τέταρτο γκολ και το Γιβραλτάρ αμυνόταν εντυπωσιακά. Η Ελλάδα έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Καμπετσή και Δουβίκα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 65‘, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Εσπινόζα. Το 4-0 δεν άργησε να έρθει, με τον Χρήστο Γιούση να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ στο 78‘, αφού πρώτα είχε απειλήσει άλλες δυο φορές.

Στο 82‘ ο Δημητρούλας έχασε μια τρομερή ευκαιρία, με τον Χάνκινς να κάνει μια φανταστική απόκρουση. Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο Γιούσης έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Χάνκινς αποδείχθηκε αρκετός για να κρατήσει το 4-0 για την ομάδα του. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Δουβίκας στο 96‘, αφού πρώτα ο Μελιόπουλος βρήκε το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακας.

Με την νίκη αυτή η Εθνική μας ομάδα έφτασε στους 3 βαθμούς και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στην αναμέτρηση με τη Ρωσία, την Τρίτη 14/11.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:
Ελλάδα: Στεργιάκης, Μπαξεβάνος (46’ Χατζηδίμπας), Μελιόπουλος, Πετράκης (46’ Τάμπας), Λύρατζης, Νταλακούρας, Γιούσης, Δημήτρουλας, Εμμανουηλίδης (69′ Κωστανάσιος), Καμπετσής, Δουβίκας.

Γιβραλτάρ: Χάνκινς, Κρισπ, Παράλ, Λιάμπιας, Πέντερσον, Ασκεζ (90′ Γουίλσον), Ρόναν (75′ Αβελάνο), Εσπινόζα, Ερνάντες, Βαλαρίνο (66′ Πίκοκ), Πρέσκοτ.

Πηγή: talentabout.gr

Διαβάστηκε 1449 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.