Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 21:21

Βρετανός παράτησε την δουλειά του στο Λονδίνο και ήρθε να δουλέψει στην Ελλάδα (συγκεκριμένα στην Πάλαιρο Αιτωλ/νίας)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί εδώ να γίνεται ακριβώς το αντίθετο, αλλά στην Βρετανία ένας δάσκαλος παράτησε την δουλειά του για να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα.

Ο Έντι Λεντσαμ πήρε σίγουρα μία τολμηρή απόφαση, καθώς παραιτήθηκε από δάσκαλος και ήρθε στην χώρα για να δουλέψει σε πολυτελές θέρετρο.

Ο ίδιος έχει γίνει viral στα Βρετανικά μέσα, καθώς όχι μόνο διαμαρτυρήθηκε μέσω των social media για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας κάτω από τις οποίες δούλευε, αλλά και φρόντισε να δείξει πόσο καλά περνάει εδώ.

Συγκεκριμένα, ο Έντι ανέφερε πως δεν μπορούσε να δουλεύει άλλο ως δάσκαλος στην Βρετανία, καθώς κάθε μέρα γυρνούσε σπίτι του στις 6μιση το απόγευμα, ενώ δούλευε από το πρωί και πάντα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των μη ρεαλιστικών -για εκείνον- στόχων που του ζητούσαν να εκπληρώσει οι προϊστάμενοί του.

Σε βίντεο που δημοσίευσε, ο 22χρονος κατηγορεί μάλιστα τους δασκάλους, λέγοντας πως δεν προετοιμάζουν σωστά τους νέους εργαζόμενους και πως τους εκμεταλλεύονται.

«Η δουλειά αυτή με είχε καταστρέψει και συναισθηματικά και ψυχολογικά. Είχα 7 μαθήματα την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα. Ήταν ένα απαίσιο πρόγραμμα» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ίδιος.

Έτσι ο Έντι τα άφησε όλα πίσω του και τον προηγούμενο χειμώνα ήρθε στην Ελλάδα για να εργασθεί σε ένα ξενοδοχείο στην Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως πέρασε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή τους στην Ελλάδα μη σταματώντας να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να καυχιέται γράφοντας συνέχεια «Η δουλειά είναι μου είναι καλύτερη κι από τις διακοπές σας», παίρνοντας έτσι μία μικρή εκδίκηση για όσα πέρασε ως δάσκαλος στην Βρετανία.

Ο ίδιος τώρα σκοπεύει – αν δεν το έχει κάνει ήδη- να δουλέψει σε χιονοδρομικό κέντρο και να συνεχίσει να «πειράζει» τους διαδικτυακούς τους φίλους με το να βγάζει φωτογραφίες από Ελλάδα, δείχνοντας πόσο καλύτερη είναι η ζωή του εδώ ως εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, παρά ως δάσκαλος στην Βρετανία.

Διαβάστηκε 2503 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.