Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:22 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 18:34

Ο Παναιτωλικός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου τους παίκτες της ομάδας του Παναιτωλικού στο χώρο του σχολείου.

Μετά από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης η ΠΑΕ Παναιτωλικός αποδέχθηκε την πρόσληση και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00 το πρωί ηρθαν στο σχολείο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Παναγιώτης Στεργίου, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Κουτσοσπύρος και οι παίκτες της ομάδας Δημήτρης Κυριακίδης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μάρκο Πάουλο και Ενέα Μιχάι.

Μετά το καλωσόρισμα του Διευθυντή οι μαθητές τραγούδησαν τον ύμνο του Παναιτωλικού και ο κ. Στεργίου χαιρέτησε τα παιδιά και τους σύστησε τους παρόντες παίκτες. Ο γενικός αρχηγός και οι παίκτες απηύθυναν χαιρετισμό και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού υπέγραψαν αυτόγραφα και μίλησαν με τους μαθητές.

Όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές υγεία και πάντα επιτυχίες στην ομάδα.

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψής τους.

panetolikos-dimotiko-agiou-konstantinou (1)

panetolikos-dimotiko-agiou-konstantinou (4)

panetolikos-dimotiko-agiou-konstantinou (3)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 2037 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.