Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 18:11

Εντυπωσίασε η νέα γενιά του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo που έγινε στο Γαλάτσι την Κυριακή με συμμετοχή 1700 αθλητών. Η νέα γενιά του συλλόγου με προπονητή τον Κακαρελη Νικο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις όπου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.  Οι αθλητές είχαν άριστη συνεργασία με τον προπονητή τους Κακαρελη Νικο και πραγματοποίησαν εξαιρετικές τεχνικές. Την ομάδα συνόδεψαν κάποιοι απο τους γονείς των αθλητών όπου είχαν εξαιρετική παρουσία και η ομάδα ήταν δεμένη σαν οικογένεια. Άλλωστε ο σύλλογος φέρνει πάντα επιτυχίες λόγω εμπιστοσύνης και συνεργασιας των γονιών προς τους δασκάλους. Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση βραβεύτηκε απο τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας taekwondo η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπιτσικωκου Δήμητρα του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όπου έφερε και το μοναδικό χρυσό πριν ενα μήνα στην Βουδαπέστη . Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν και οι πρωταθλητές της μεγάλης ομάδας ώστε να στηρίξουν τους μικρούς αθλητές του συλλογου  Μεσυνδιανου Ρέα -Φλωροσκουφης Πάνος - Αλεξανδροπουλος Θεόδωρος - Καλτση Φαίη - Μπιτσικωκου Δήμητρα και Βελλιου Ελένη.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι:

Κουμουδη Άννα 

Κουμουδη Ιφιγένεια 

Αλεξανδοπουλου Αγγελινα 

Μπετσικας Μιχάλης 

Τζαχρηστος Ευθύμιος 

Τζαχρηστος Ελευθέριος 

Βελετζα Αφροδίτη

Βελετζα Αλεξάνδρα

Στραβοδημου Μαριλένα

Σταματη Παρασκευή

Βελλιος Επαμεινώνδας

 Βελτσιστας Βασίλης

Βλαχοδημου Θεοδώρα

Πλακα Μαρία

Κατωπη Αθηνά 

Σιορικη Ελένη

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή   για την εξαιρετική  παρουσία  οπως και τους γονεις για την εμπιστοσυνη που δειχνουν στους προπονητές και την στήριξη τους σε κάθε διοργάνωση.

 

Διαβάστηκε 2464 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.