Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 22:53

Περιοδικό "ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ" τεύχος Νο 92 - Οκτωβρίου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πρώτο θέμα την έκθεση NOSTOS 2017 που έγινε στην Ναύπακτο αρχές Οκτωβρίου και πολλά εξαιρετικά άρθρα και ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφορεί το νέο τεύχος Οκτωβρίου Νο 92 του περιοδικού "ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ"

ΟΙΚΟδράσεις

NOSTOS EXPO 2017

Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η 2η Διεθνής Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό «NOSTOS Expo 2017» στην πόλη της Ναυπάκτου. Στη φετινή Έκθεση, που διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος Ναυπακτίας, η Αιτωλική Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, συμμετείχαν περισσότεροι από 170 εκθέτες, Δήμοι, Περιφέρειες, Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον θεματικό τουρισμό, ενώ αυξημένη ήταν και η συμμετοχή hosted buyers, από Ευρώπη, Ασία και Αμερική που έφθασαν τους 45 τον αριθμό.

ΟΙΚΟθέμα

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σαν μια παιδική ανάμνηση, το πετάλι αποτελεί μια γοητευτική ανάγκη των ημερών, μακριά από την υψηλή τιμή της βενζίνης και το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ο κόσμος στρέφεται προς το ποδήλατο και δικαίως. Άλλωστε τον ποδηλάτη όλοι τον έχουμε μέσα μας!

ΟΙΚΟειδήσεις

Ο Κορινθιακός στο «μικροσκόπιο» της Ευρώπης

Εδώ και περίπου 30 χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου, γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια για την πληρέστερη κατανόηση των γεωφυσικών διαδικασιών, όπως σεισμοί, κατολισθήσεις, τσουνάμι, που λαβαίνουν χώρα κατά καιρούς.

446η επέτειος Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Εβδομάδα εορταστικών εκδηλώσεων για την 446η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, γνωστή στον δυτικό κόσμο και ως «Ναυμαχία του Lepanto», διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας, με την αναπαράσταση του ιστορικού αυτού γεγονότος στο Ενετικό λιμάνι της πόλης να είναι η κορύφωση των εκδηλώσεων.

Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα θα βρείτε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Διαβάστηκε 1742 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 00:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.