Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:48 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 22:48

Αγρίνιο: Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου «Ασημένια μάτια» της Ιουλίας Ιωάννου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου «Ασημένια μάτια» της Ιουλίας Ιωάννου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο σήμερα σε γνωστό καφέ της πλατείας Δημοκρατίας. Για το βιβλίο μίλησε η συγγραφέας – φιλόλογος Κατερίνα Λιβιτσάνου – Ντάνου και η φιλόλογος Έλλη Αθανασοπούλου, ενώ στο συντονισμό της συζήτησης είχε η συγγραφέας και εκδότρια των εκδόσεων «Πνοή», Κάκια Ξύδη.

Τυχαία συναντιούνται οι άνθρωποι στη ζωή; Τυχαία ερωτεύονται; Τι είναι αυτό που κινεί τα νήματα και οδηγεί τα βήματά μας; Η Νίκη και ο Ντεμίρ θα ζήσουν έναν συγκλονιστικό μα σύντομο έρωτα. Εκείνος θα εξαφανιστεί από τη ζωή της κι εκείνη θα μείνει πίσω να τον σκέφτεται και να αναρωτιέται γιατί την πρόδωσε. Η αλήθεια όμως είναι πάντα πολύ διαφορετική από αυτή που τα μάτια και η καρδιά μας μπορούν να καταλάβουν. Το κυνήγι ενός αμύθητου θησαυρού, μια παλιά προφητεία, ένα μοναστήρι, θα παίξουν απρόσμενο ρόλο στις ζωές τους. Η απληστία φέρνει μόνο καταστροφή και θάνατο. Μπορεί άραγε η αγάπη ν’ αλλάξει τη ροή των γεγονότων;

ioulia3

ioulia4

ioulia5

ioulia6

ioulia7

ioulia8

ioulia9

ioulia10

ioulia11

ioulia12

ioulia1

ioulia2

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1824 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.