Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:22 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 22:29

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κάνει πράξη την αποκέντρωση των ενεργειών και δραστηριοτήτων του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδρίαση στην Αμφιλοχία της Μόνιμης Επιτροπής Αμφιλοχίας – Ακτίου Βόνιτσας

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κάνοντας πράξη την πρόθεση και δέσμευση του για ουσιαστική αποκέντρωση των ενεργειών και δραστηριοτήτων του, συνέστησε τη νέα χωρική Μόνιμη Επιτροπή Αμφιλοχίας – Ακτίου Βόνιτσας, στα πρότυπα των ήδη ενεργών, χωρικών Μόνιμων Επιτροπών Ναυπάκτου και Μεσολογγίου-Ξηρομέρου.

Η στόχευση της νέας Επιτροπής κινείται σε 2 άξονες. Αφενός μεν στον εντοπισμό και την άμβλυνση των προβλημάτων των Μηχανικών, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή και αφετέρου δε στην καταβολή της μέγιστης προσπάθειας να αναδειχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι περιοχές ευθύνης της και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους, πάντοτε σε συνεργασία με τους οικείους δήμους, προκειμένου το Τ.Ε.Ε να συμβάλλει, στο βαθμό που του αναλογεί, στην πρόκληση της ανάπτυξης στην περιοχή και όχι απλά στην αναμονή της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μόνιμη Επιτροπή Αμφιλοχίας – Ακτίου Βόνιτσας συνεδρίασε για πρώτη φορά την Παρασκευή 3/11/2017 στην Αμφιλοχία πραγματευόμενη μία σειρά από σημαντικά τεχνικά θέματα και προβλήματα, για τα οποία τα μέλη της κατέθεσαν τις απόψεις και προτάσεις τους, ενώ παράλληλα ιεράρχησαν τις επιμέρους μελλοντικές ενέργειες της Επιτροπής, δεσμευόμενοι για την παραγωγή ουσιαστικών αποτελεσμάτων.

Μέλη της Μόνιμης Επιτροπής Αμφιλοχίας – Ακτίου Βόνιτσας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σαλμάς (Τοπογράφος Μηχανικός), ο κ. Σπυρίδων Τσιμπουκάς (Πολιτικός Μηχανικός), ο κ. Νικόλαος Ασπρογέρακας (Πολιτικός Μηχανικός), ο κ. Γαβριήλ Παππάς (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) και ο κ. Ιωάννης Καρυδάς (Πολιτικός Μηχανικός), ενώ συντονιστής και σύνδεσμος της Επιτροπής με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας είναι ο Γενικός Γραμματέας της κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (Τοπογράφος Μηχανικός).

Η χωρική Μόνιμη Επιτροπή Μεσολογγίου – Ξηρομέρου.

Στόχος της επιτροπής αυτής είναι αφενός ο εντοπισμός και η λύση διαφόρων θεμάτων των  Μηχανικών και αφετέρου ο σωστός τεχνικός σχεδιασμός σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους, ώστε να υπάρχει μια ομαλή ανάπτυξη της ευρύτερης αυτής περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνει το ΤΕΕ τους Μηχανικούς ότι μπορούν να επικοινωνούν με τη μόνιμη επιτροπή, οποιαδήποτε στιγμή, για την αντιμετώπιση τεχνικών και επαγγελματικών θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή Μεσολογγίου – Ξηρομέρου.

Επιπρόσθετα τους απευθύνεται η προτροπή να εγγραφούν στον επαγγελματικό κατάλογο που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Μέλη της Μόνιμης Επιτροπής Μεσολογγίου – Ξηρομέρου είναι:

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΖΑΝΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΥΡΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Συντονιστής είναι ο κ. Παναγιώτης Ζαντές, αναπληρωτής ο κ. Ανδρέας Φανίδης και σύνδεσμος της Μόνιμης Επιτροπής με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας είναι ο κ. Επαμεινώνδας Λύρος.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.