Στην Αεροπορική Βάση του Ακτίου, προκειμένου να λάβει μέρος στον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά, μαζί με μέλη της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας και πολιτειακούς παράγοντες.

Η κ. Σταρακά επεσήμανε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η Πολεμική Αεροπορία για την ασφάλεια και την δημοκρατία στην χώρας μας, αναφέροντας σε δήλωσή της, μεταξύ άλλων: «Το υψηλό ηθικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εκείνο που αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι της Δημοκρατίας μας σε ένα ρευστό περιβάλλον με απρόοπτες εξελίξεις. Η Αεροπορία μας και η Βάση του Ακτίου κρατά τη σημαία ψηλά παρά την κρίση και τις αντιξοότητες. Εύχομαι η ομοψυχία στις Ένοπλες Δυνάμεις να παραδειγματίσει άπαντες διότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένη η εθνική ενότητα»

Ακολούθως, η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το πολιτικό Αεροδρόμιο Ακτίου, από κοινού με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γ. Αποστολάκη, όπου είχε επαφές με στελέχη και μέλη του προσωπικού της εταιρίας Fraport. Όπως ενημερώθηκε, στη διάρκεια της φετινής τουριστικής σεζόν η αύξηση των αφίξεων στο Αεροδρόμιο Ακτίου κυμάνθηκε μεταξύ 19% και 23% καταδεικνύοντας τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το συγκεκριμένο αεροδρόμιο στην αναβάθμιση και την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας και της ελληνικής οικονομίας ευρύτερα.

staraka-aktio4

staraka-aktio3

staraka-aktio2

sinidisi.gr