Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:38 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 19:24

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Πριν τα Χριστούγεννα η Δ΄ Δόση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δ’ δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ αναμένεται να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα.

Πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται να γίνει η πληρωμή της Δ΄ Δόσης των Οικογενειακών Επιδομάτων του ΟΓΑ, ο οποίος έχει ήδη εκκαθαρίσει και συνολικά πληρώσει φέτος περισσότερες από 70.000 εκκρεμείς αιτήσεις. Ο Οργανισμός κάνει προσπάθειες να καταβληθούν τα χρήματα της επόμενης δόσης πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, με πιο πιθανή περίοδο καταβολής τους μεταξύ 21 με 24 Δεκεμβρίου.

Ο ΟΓΑ επεξεργάστηκε για την Γ΄ Δόση 170.000 περισσότερες αιτήσεις από την Β΄ Δόση του 2017, ενώ αύξηση παρουσιάζεται στους δικαιούχους και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτονόητο ότι για όσες αιτήσεις συνεχίζεται ο έλεγχος (λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών) και για όσες υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν από 1η Οκτωβρίου 2017 και μετά, η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με τη δόση του Δ’ τριμήνου (πριν τα Χριστούγεννα).

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Α21 στην ΑΑΔΕ (σύστημα taxis) μέχρι και 15 Ιανουαρίου 2018.

Με πληροφορίες από dikaiologitika.gr

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 987 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα