Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 18:22

Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης αγκαλιάστηκε από την Εκκλησία και τους φορείς της Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας στηρίζουν ενεργά την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

Καθημερινά η κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας στηρίζεται και από περισσότερους φορείς, οργανώσεις , σωματεία, στελέχη της Αυτοδιοίκησης και πολίτες , που αντιλαμβάνονται πως με αγώνα και ενότητα θα μπορούν να εμποδίσουν τους κινδύνους που δημιουργούνται για τις οικογένειες να χάσουν τα σπίτια τους λόγω χρεών.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά , τον αντιπεριφερειάρχη   Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκο Μπαλαμπάνη,  τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα και την περιφερειακή σύμβουλος Νάνσυ Κωνσταντοπούλου, είχαν σειρά επαφών στη Ναύπακτο, προκειμένου να ενημερώσουν για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεο, ο οποίος δήλωσε θερμός συμπαραστάτης της προσπάθειας και υπέγραψε στο κείμενο για την αλλαγή του σχετικού νόμου.

Θετική χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Παναγιώτης Λουκόπουλος , όταν και η αντιπροσωπεία της περιφερειακής αρχής τον επισκέφθηκε. Μάλιστα δεσμεύθηκε να φέρει το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και υπέγραψε στο σχετικό κείμενο.

Την υπογραφή του για την στήριξη της πρωτοβουλίας και την αλλαγή του νόμου που θα προστατεύει την οικογενειακή στέγη από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς  έθεσε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου Μένιος Χάρος.

Υποστηρικτές της κινηματικής πρωτοβουλίας θα είναι και τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας, τα οποία όχι μόνο προσυπέγραψαν το κείμενο, αλλά ζήτησαν από την αντιπροσωπεία της Περιφέρειας να τους σταλούν έντυπα για να υπογράψουν και τα μέλη τους.

Διαβάστηκε 883 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.