Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 00:01

«Ράγισε» καρδιές η συγκινητική κίνηση του Μιχάλη Μπακάκη προς τη νεαρή Μυρτώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ποδοσφαιριστής από τη Μάστρο που διαπρέπει με τη φανέλα της ΑΕΚ έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League και ο Μπακάκης μαζί με τον Έλντερ Λόπες προέβησαν σε μια αξιόλογη και συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς μετά το τέλος του χθεσινού (5/11) ματς.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Μάστρο Μεσολογγίου μαζί με τον συμπαίκτη του έσπευσαν να συμπαρασταθούν στη Μυρτώ, που παρακαλούθησε τον αγώνα της Ένωσης, φωτογραφήθηκαν μαζί της και της χάρισαν τη φανέλα τους.

Να θυμίσουμε ότι η 20χρονη πλέον Μυρτώ πριν από περίπου πέντε χρόνια, είχε δεχτεί επίθεση σε παραλία της Πάρου, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Με την φροντίδα της μάνας της και την συνεχή παρακολούθηση των γιατρών, συνεχίζει τον αγώνα.

 
Διαβάστηκε 1159 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.