Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 19:24

Σε σχολεία του Μεσολογγίου ο γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

το Μεσολόγγι βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου, όπου μοίρασε στα παιδιά ένα από τα πολλά παιδικά βιβλία που έχει γράψει. Παράλληλα συνομίλησε με τα παιδιά που τον υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και του απηύθυναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την αιμοδοσία καθώς αναγνώστηκε ένα απόσπασμα του βιβλίου «Ο Μπίλης Καντήλης τρέχει στο Moto GP», που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Στην μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ήταν παρόντα και παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου καθώς και μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου. Στη συνέχεια ο κ. Τσαρούχας επισκέφθηκε και το 2ο γυμνάσιο Μεσολογγίου και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα θα επισκεφθεί το ΔιΕΚ Μεσολογγίου, ενώ το βράδυ στις 8:30 ο πολυχώρος του «Κοχλία» θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του βιβλίου του «Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει…».

tsarouxas-sxoleia

aixminews.gr

Διαβάστηκε 1275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.