Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:12 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 15:20

Δημοτικές Παρατάξεις της Πάτρας υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμπαραστάτες στην κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, δήλωσαν παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων που βρέθηκαν, σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των παρατάξεων στο γραφείο του, παρουσία του Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Αγγελόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα  και τους ενημέρωσε για τους κινδύνους που εγκυμονούν εάν δεν υπάρξει η απαιτούμενη νομοθετική ρύθμιση.

«Η οικογενειακή στέγη πρέπει να προστατευθεί γιατί αποτελεί βασικό συστατικό της κοινωνικής συνοχής. Είναι ο κατάλληλος χρόνος για να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις σε νομοθετικό επίπεδο , ούτως ώστε να μην κινδυνεύσουν σπίτια οικογενειών. Να μην βρεθούν οικογένειες στο δρόμο. Τώρα πρέπει να διεκδικήσουμε την αλλαγή του νόμου και την συνταγματική κατοχύρωση της διατήρησης της οικογενειακής στέγης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Στην συνάντηση είχαν κληθεί από την Περιφέρεια όλες οι παρατάξεις και παρέστησαν: Από την παράταξη «Νέα Πόλη» οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Νικολάου και Γιώργος Καυκάς, από την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα», ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτείας» Χρήστος Πατούχας, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα η δική μας Πόλη»  Νίκος Τζανάκος και ο εκπρόσωπος της παράταξης «Κοινοτικόν» Σταύρος Πνευματικάκης.

Όλοι οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων χαρακτήρισαν θετική την κίνηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και προσυπέγραψαν το κείμενο για την προστασία από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που θα σταλεί στην Κυβέρνηση, εκτός του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Πατούχα, που είχε διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. 

Διαβάστηκε 1016 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.