Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:48 μμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 19:40

Κλειστά τα καταστήματα στο Αγρίνιο – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το Σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων στον πεζόδρομο της Παπαστράτου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα του Αγρινίου, ακολουθώντας την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης αλλά και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ». Εξάλλου, στο Αγρίνιο και γενικότερα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, σε αντίθεση με τις περισσότερες περιοχές της χώρας δεν πραγματοποιούνται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου καθώς πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κλειστά παρέμειναν και τα πολυκαταστήματα όπως και οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων. Πάντως, μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου «Η ΕΝΩΣΗ» περιφρούρησαν την απεργία που είχαν προκηρύξει πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο της Παπαστράτου.

kinitopoiisi agrinio papastratoy idiotikoi ipalliloi

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 970 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.