Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 19:52

Συζητούν οι οργανωμένοι με τους παίκτες του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mία ώρα πέρασε από τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη και στον αγωνιστικό χώρο παραμένει αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών που σε ήρεμο κλίμα συζητά με παίκτες παρουσία και των Χρήστου Κουτσοσπύρου και Μάκη  Μπελεβώνη. Από τους παίκτες παρόντες, μεταξύ άλλων, οι Κυριακίδης, Τσενάμο, Πάουλο, Μοράρ. Βασιλούδης κ.α.

Ο αγωνιστικός (και βαθμολογικός) κατήφορος έχει στενοχωρήσει τους πάντες στα «καναρίνια» και οι οργανωμένοι αφενός ζητούν εξηγήσεις αφετέρου προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους παίκτες για τη συνέχεια.

Σημειωτέον πως κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι στήριξαν με παλμό την ομάδα μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και χειροκρότησαν τους παίκτες. Ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό τους ενώ ζήτησαν και εισιτήρια για τον αγώνα στα Γιάννενα.

Οι παίκτες με τη σειρά τους ζήτησαν συγνώμη για τη σημερινή εμφάνιση και υποσχέθηκαν πως θα παρουσιαστούν με διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια. Στις ερωτήσεις μάλιστα των οπαδών ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν κανένα παράπονο από διοίκηση και προπονητή.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.