Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 18:00

Παναιτωλικός - Ξάνθη 1-3 (Δηλώσεις προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: Το χειρότερό μας ημίχρονο από τη μέρα που είμαι στην ομάδα

Σαφώς επηρεασμένος από το κακό αποτέλεσμα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο του Παναιτωλικού ως το χειρότερο από τη μέρα που εκείνος ήρθε στην ομάδα. Αναλυτικά:

« Κάναμε το χειρότερο ημίχρονο από την ημέρα που είμαι στην ομάδα. Αυτό ίσως οφείλεται ότι δε μπήκαμε με το μαχαίρι στα δόντια αλλά χαλαροί με αποτέλεσμα να δεχθούμε δύο γκολ μέχρι το 8’ και αυτό ήταν μια ψυχρολουσία και για τους παίκτες και για όλους μας στο γήπεδο. Δεν ήμασταν καλοί σε καμία φάση του παιχνιδιού. Η ομάδα της Ξάνθης στη συνέχεια άλλαξε το σχηματισμό της δείγμα ότι σεβάστηκε τον Παναιτωλικό και είχαμε γενικώς πολλά προβλήματα σαν ομάδα.

Εκεί που θεωρώ ότι αρχίσαμε να πατάμε στο γήπεδο, δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ σε πολύ κομβικό σημείο με αποτέλεσμα να πάμε με το 0-3 στα αποδυτήρια, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί.

Προσπαθήσαμε να τονώσουμε την ψυχολογία των παιδιών. Στο 47΄χάσαμε μια καλή ευκαιρία μήπως ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς και οι τρεις φάσεις που κάναμε, κλασσικές για γκολ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.

Είναι μια δύσκολη μέρα για όλους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι συγκέντρωση, δουλειά και μόνο δουλειά».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αντί να εντοπιστεί και να διορθωθεί το πρόβλημα του νεκρού τέταρτου με τον Απόλλωνα (όπως είχε πει μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι), η ομάδα σήμερα εμφανίστηκε ανύπαρκτη σε όλο πρώτο μέρος, είπε:

« Ήμασταν όντως ανύπαρκτοι. Με τον Απόλλωνα σας είπα ότι στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε  ποδόσφαιρο. Ήταν άλλο εντελώς παιχνίδι. Σήμερα η ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν ο χειρότερος Παναιτωλικός από τότε που ήρθα. Το γιατί έγινε αυτό, δεν είναι αμέσως μετά το παιχνίδι να το κρίνουμε. Σίγουρα μας προβληματίζει και μας στεναχωρεί. Το κακό ξεκίνησε από το παιχνίδι με τη Λειβαδιά… Αλλά όπως σας είπα, σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές –και αυτό είναι ευθύνη και του προπονητή- με το μαχαίρι στα δόντια.

Σε επόμενη ερώτηση του agrinionews.gr για τα ατομικά λάθη που στοίχησαν και τα τρία γκολ, είπε:

« Πολύ σωστή η παρατήρηση. Αν δείτε και στα προηγούμενα παιχνίδια τα γκολ που έχουμε φάει, δεν είναι αποτέλεσμα κακής αμυντικής λειτουργίας ή δουλειάς, αλλά αποτέλεσμα ατομικών λαθών».

Για το αν θεωρεί ότι έκανε ο ίδιος κάποιο λάθος σήμερα:

Όταν μία ομάδα χάνει 1-3 εντός έδρας, η ευθύνη είναι αποκλειστικά του προπονητή. Αν σας καλύπτει αυτό… Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας βελτιώθηκε πάρα πολύ, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και δεν ξέρουμε πώς θα ήταν αν αυτά τα δύο αμυντικά χαφ (Πάουλο, Μπεχαράνο) έπαιζαν από την αρχή».

*** Όπως μας ενημέρωσαν από την ΠΑΕ, ο Μόρας έπαθε θλάση στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για πέντε με έξι εβδομάδες.

Π.Κ.

 

Μίλαν Ράσταβατς: Ήταν μια απάντηση (βίντεο)

Σαφώς ικανοποιημένος ο τεχνικός της Ξάνθης για το αποτέλεσμα τόνισε μεταξύ άλλων ότι σήμερα η ομάδα του έδωσε μια απάντηση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (που είχε ηττηθεί). Αναλυτικά:

« Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς τους τρεις πόντους. Το πρόβλημά μας στα προηγούμενα ματς δεν ήταν ότι  παίξαμε άσχημα αλλά ήταν στη συγκέντρωση και στην ακρίβεια στην επίθεση. Βάλαμε κάποια καθήκοντα στους εαυτούς μας πριν το παιχνίδι, να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που βγάλαμε σήμερα.

Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας. Διαχειριστήκαμε καλά τον αντίπαλο και ελέγξαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο βάζοντας την άμυνα πιο ψηλά και να χρησιμοποιήσουμε το χώρο. Καταφέραμε να το κάνουμε πολύ καλά και σίγουρα αυτό μας έδωσε τη νίκη. Ήταν μια απάντηση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και αυτό με κάνει χαρούμενο. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναιτωλικό αλλά και στη δική μου».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν περίμενε να κερδίσει τόσο εύκολα η ομάδα του, (σ.σ. του υπενθυμίσαμε το σκορ 0-2 στο 8’ της αναμέτρησης), είπε:

Σας είπα, δεν ήταν ότι δεν παίζαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλά μας έλλειπαν κάποια στοιχεία. Σήμερα ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Στα πρώτα οκτώ λεπτά όλα πήγαν πολύ καλά και αυτό ήταν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα του Παναιτωλικού είπε:

Ο Παναιτωλικός είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Της αρέσει να παίζει με τη μπάλα με κοντινές πάσες και χρειάζεται να μπεις πολύ καλά στο παιχνίδι. Αν καταφέρουν να κάνουν συνδυασμούς σε μικρούς χώρους, έχεις πρόβλημα. Με την άμυνά μας σήμερα καταφέραμε να σταματήσουμε αυτό το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και τους αναγκάσαμε να κάνουν μεγάλες μπαλιές. Η άμυνά μας σήμερα ήταν πιο γρήγορη σε σχέση με την επίθεσή τους.

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.