Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 19:39

ΓΕΑ Μπάσκετ: Σωτήρης Φαράντος: Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγωνιστικά έτοιμη είναι η ομάδα μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για τον κυριακάτικο αγώνα (στις 5 το απόγευμα) στο ΔΑΚ Αγρινίου όπου θα φιλοξενήσει τους Ίκαρους Τρικάλων για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Αναφορικά με τον αγώνα ο προπονητής της ΓΕΑ Σωτήρης Φαράντος ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καθοριστικής σημασίας για εμάς. Τα Τρίκαλα έχουν έμπειρους παίκτες και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Ο στόχος μας αφότου ενημερωθήκαμε- την τελευταία στιγμή-  ότι είμαστε στην Γ’ Εθνική είναι συγκεκριμένος: Να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στο γήπεδο μας, με τα Γιάννενα, η βοήθεια του κόσμου ήταν συγκλονιστική και καθοριστική ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Το ίδιο ζητάμε από το φίλαθλο κοινό της Πόλης και τώρα. Θα δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» .

Η ΓΕΑ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου να στηρίξει την ομάδα και υπενθυμίζει πως στην είσοδο της κερκίδας θα διατίθενται κουπόνια των 3 ευρώ για προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

Διαβάστηκε 1560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.