Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 18:39

Και ο Κώστας Τζίφρης με την Επιμελητηριακή Ανανέωση στο πλευρό του Γιώργου Σωτηρόπουλου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Επιμελητηριακή Ανανέωσης,  στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου Γιώργου Σωτηρόπουλου, για τις εκλογές του Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία ο οποίος στην Στάνο της Αμφιλοχίας πασχίζει να παραγάγει κάθε μέρα το ίδιο εξαιρετικό και απολύτως ασφαλές προϊόν.

Ο Κώστας Δασκαλάκης-Τζίφρης δημιουργός της εταιρείας «Γαλακτοκομικά ΤΖΙΦΡΗ» από το 2010 όταν αποφάσισε, μέσα στην κρίση,  να ασχοληθεί με την παρασκευή γιαουρτιού, κρέμας, τσαλαφουτιού, ρυζόγαλου κλπ μέχρι σήμερα που στέλνει το προϊόν του σε 600 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, είχε μια διαρκή ενασχόληση με το επιχειρείν στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρει πως είναι να παλεύεις μόνος σου σε πολλά επίπεδα.

Αυτός είναι ο λόγος που ανταποκρίθηκε, όπως λέει,  στο κάλεσμα του Γιώργου Σωτηρόπουλου για ανατροπή και ανανέωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, για μια άλλη φιλοσοφία στην διοίκησή του, πιο κοντά στον άνθρωπο που βγάζει το προϊόν του στην αγορά.

Η οικογένειά του ασχολείται μαζί του, από διάφορες ειδικότητες, με το πλήρως καθετοποιημένο προϊόν του που φτάνει να συσκευάζεται με την μοναδική πρωτοποριακή «τροποποιημένη ατμόσφαιρα» σε μια επιχείρηση που απασχολεί υπαλλήλους από την γύρω περιοχή της Στάνου .

Ο ίδιος θεωρεί, δε, πως «η δουλειά θέλει μεράκι και το Επιμελητήριο απαιτεί να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βοηθηθούμε όλοι κι όχι κάποιοι λίγοι».

tzifris3

tzifris2

tzifris1

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.