Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:07 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 17:55

Νέα επίσκεψη του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στο έργο της Μίνι Περιμετρικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών στη Μίνι Περιμετρική εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, μετά την επίσκεψή του στον κόμβο εξόδου, όπου βρέθηκε το πρωϊ της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου 2017.

Πρόκειται για ένα σημαντικό οδικό έργο για τους πολίτες της  Πάτρας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πέρα όμως από την οδική παρέμβαση, με τη Μίνι Περιμετρική αλλάζει όψη μια ολόκληρη περιοχή της Άνω Πόλης με εκτεταμένα δίκτυα πεζοδρομήσεων, τα οποία έχουν κατασκευαστεί σε σημαντικό ποσοστό. Επίσης, με την ολοκλήρωση και ενεργοποίηση του ηλεκτροφωτισμού, μια ολόκληρη γειτονιά απέκτησε φως.

«Φαίνεται ότι η πρόοδος των εργασιών εξελίσσεται ικανοποιητικά, ωστόσο δεν εφησυχάζουμε. Τα χρονικά περιθώρια είναι δεδομένα και το έργο θα πρέπει να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έχουμε ξεπεράσει πλέον όλα τα δαιδαλώδη ζητήματα και σήμερα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, με το μέτωπο των εργασιών να περιορίζεται στον κόμβο εξόδου της Μίνι Περιμετρικής. Μόλις ολοκληρωθεί και το τελευταίο τμήμα η περιοχή θα αλλάξει ριζικά όψη με πεζοδρομημένα τμήματα, πράσινο και ένα γήπεδο για αθλοπαιδιές» περιέγραψε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Στην παρούσα φάση έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή του τούνελ στο τεχνικό εξόδου, αφού πρώτα ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση της προβληματικής κατασκευής.

 

Διαβάστηκε 1356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.