Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:43 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 14:44

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους πλειστηριασμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καθημερινά φορείς, οργανώσεις, σύλλογοι και σωματεία εντάσσονται στην κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και η βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ισότητας φύλων Αναστασία Τογιοπούλου συναντήθηκαν με εκπροσώπους συλλόγων, οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για την ανάγκη της αλλαγής άρθρου του Συντάγματος και νομοθετικής ρύθμισης που θα προστατεύουν τους πολίτες από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, υπέγραψαν στην σχετική λίστα.

Ηδη να σημειωθεί πως εκατοντάδες είναι οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί -ενώ ο αριθμός αυξάνει καθημερινά- και οι οποίες θα σταλούν στην κυβέρνηση, ώστε να πεισθεί για την αναγκαιότητα της αλλαγής του νόμου.

Συγκεκριμένα σήμερα υπέγραψαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος», του Αχαϊκού Συλλόγου Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβόλας, του Ομίλου Παράκτιων Αλιέων και Θαλασσίων Αθλημάτων ΟΠΑΘΑ (θα ζητηθεί από όλα τα μέλη του συλλόγου να υπογράψουν τις επόμενες ημέρες), η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Πάτρας Αικατερίνη Πολυκρέτη-Γιώτη.

Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου σε όλες τις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα οργανωθούν στην Αχαϊα θα ζητείται από τους αιμοδότες να προσυπογράψουν στην κινηματική πρωτοβουλία, όπως ανάφεραν οι εκπρόσωποι των συλλόγων.

Τις επόμενες ημέρες τα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που συνεχίζουν την ενημέρωση των πολιτών, θα συναντηθούν με τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ , τμήμα Δυτ. Ελλάδας , τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών κ.α.

Διαβάστηκε 1185 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.