Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 21:22

Περί επιμελητηριακής δεοντολογίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν δεν έχει γίνει αντιληπτό από κάποιους, η διαδικασία των Εκλογών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας είναι πλέον στην δικαιοδοσία της Εκλογικής Επιτροπής η οποία πρέπει να φροντίσει, εκτός των άλλων, και να μην βγαίνουν ανακοινώσεις παραταξιακού χαρακτήρα από τα ίδια τα γραφεία του θεσμού.

Είναι οξύμωρο να επικαλούνται την επιμελητηριακή δεοντολογία όσοι δημοσιοποιούν ανακοινώσεις από το e-mail του Επιμελητηρίου, ακόμη και μετά την χθεσινή τελευταία συνεδρίαση του απελθόντος Διοικητικού Συμβουλίου.

Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να δημοσιοποιήσουμε -το πάνω από ένα μήνα- πρωτοκολλημένο αίτημά μας για κάλπες και σε άλλες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας, πλην του Αγρινίου.

Το θετικό για τον επιχειρηματικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας είναι πως σύντομα θα υπάρξει ανατροπή σε ένα σύστημα τριάντα ετών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

 

‘’ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ’’

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Διαβάστηκε 1352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.