Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:59 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 20:46

Το Αγρίνιο υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μέχρι την Νότια Κορέα, όπου στην PyeongChang θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 είναι σε εξέλιξη και σήμερα διασχίζει την Αιτωλοακαρνανία.

Το Αγρίνιο υποδέχθηκε τη Φλόγα στις 2 το μεσημέρι έχοντας λίγα λεπτά πριν παραδοθεί στην οδό Παπαϊωάννου στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Παναγιώτη Αγγελούδη, πρωταθλητή Ελλάδος Τ4 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Από τον κ. Αγγελούδη την παρέλαβε στην διασταύρωση της Παπαϊωάννου & Δαγκλή ο Διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης, με προορισμό τη Πλατεία Δημοκρατίας όπου άναψε τον βωμό.

Ακολούθησε η επίσημη τελετή με την ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, του Εθνικού ύμνου της Ν. Κορέας και Ελλάδος και η έπαρση σημαιών,χαιρετισμός του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, του εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Αγώνων και του εκπροσώπου της Ε.Ο.Ε .

Αμέσως μετά, η φλόγα πέρασε στα χέρια του τρίτου λαμπαδηδρόμου Χριστόφορου Γιαννιτσέλη, παγκόσμιου πρωταθλητή των Special Olympics και πρωταθλητή Ελλάδος στην ποδηλασία, ο οποίος θα παραδώσει στον τελευταίο Αγρινιώτη λαμπαδηδρόμο, τον Διονύσιο Μπαρμπαρούτση, διακεκριμένο προπονητή στίβου, παγκόσμιο πρωταθλητή Ενόπλων Δυνάμεων, βαλκανιονίκη και κάτοχο πανελληνίου ρεκόρ για να συνεχίσει το ταξίδι της.

Δείτε φωτογραφίες- θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.
dielefsi-flogas-agrinio (3) dielefsi-flogas-agrinio (7) dielefsi-flogas-agrinio (12) dielefsi-flogas-agrinio (18) dielefsi-flogas-agrinio (22) dielefsi-flogas-agrinio (26) dielefsi-flogas-agrinio (29) dielefsi-flogas-agrinio (30) dielefsi-flogas-agrinio (40) dielefsi-flogas-agrinio (54) dielefsi-flogas-agrinio (58) dielefsi-flogas-agrinio (60) dielefsi-flogas-agrinio (62) dielefsi-flogas-agrinio (64) dielefsi-flogas-agrinio (77) dielefsi-flogas-agrinio (82) dielefsi-flogas-agrinio (86) dielefsi-flogas-agrinio (88) dielefsi-flogas-agrinio (99) dielefsi-flogas-agrinio (109) dielefsi-flogas-agrinio (112) dielefsi-flogas-agrinio (115) dielefsi-flogas-agrinio (119) dielefsi-flogas-agrinio (127) dielefsi-flogas-agrinio (128) dielefsi-flogas-agrinio (133) dielefsi-flogas-agrinio (139) dielefsi-flogas-agrinio (141) dielefsi-flogas-agrinio (145) dielefsi-flogas-agrinio (148)

1 2 3 4 5 6

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1851 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 22:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.