Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 15:02

Βραβεία ΕΒΕΑ 2017: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας (μεταξύ τους και Αιτωλικιώτες επιχειρηματίες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2017» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών.

Τα φετινά βραβεία απονεμήθηκαν:

Βραβείο Εξαγωγικής Δραστηριότητας και Διεθνούς Παρουσίας: KLEEMANN
Βραβείο Έρευνας - Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης: ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., Εταιρεία του Ομίλου Γιαννακόπουλου
Βραβείο Επώνυμου Προϊόντος: Τρικαλινός Αυγοτάραχο
Βραβείο Περιβάλλοντος Πράσινης Ανάπτυξης: Re.De-Plan A.E. Consultants
Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: ΟΠΑΠ
Βραβείο Αύξησης της Απασχόλησης: B & F ΑΒΕΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Βραβείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας: Skroutz A.E.
Βραβείο Νέου Επιχειρηματία: Κ. & Γ. Δάβαρης evermore cruises
Βραβείο Αναπτυσσόμενης ΜΜΕ: carpo
Βραβείο Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας: NANOVIIS
Βραβείο Αυτοδημιούργητου Επιχειρηματία: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Βραβείο Επιχείρηση και Παράδοση: ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

«Μετά από 9 χρόνια κρίσης, πρέπει να υπάρξουν πόροι για την αποκατάσταση του κοινωνικού ιστού, να αντιμετωπιστεί η ακραία φτώχεια, να στηριχθούν οι άνεργοι και οι οικονομικά αδύναμοι. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει με τα περισσεύματα ενός πρωτογενούς πλεονάσματος, που προκύπτει από την υπερφορολόγηση. Ούτε με επιδοτούμενες θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Ο μόνος τρόπος για να φθάσουν περισσότεροι πόροι στην κοινωνία, είναι να παραχθούν μέσα από νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και εισοδήματα, αυξάνοντας παράλληλα τη φορολογική ύλη και τα έσοδα του ασφαλιστικού συστήματος». Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος κατά την εκδήλωση απονομής των «Βραβείων ΕΒΕΑ 2017».

Αντωνόπουλος Γιώργος

dikaiologitika.gr

 

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Τρικαλινός Αυγοτάραχο κατάγονται απο το Αιτωλικό και η εταιρεία τους εξάγει τα πολυβραβευμένα προϊόντα τους σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Πληροφορίες για την εταιρεία στη επίσημη ιστοσελίδα τους ΕΔΩ και διάφορα βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστηκε 2890 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.