Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:45 μμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 15:01

Μια νίκη μια ήττα για τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν οι ομάδες των Τμημάτων υποδομής του Παναιτωλικού (η Κ17 είχε ρεπό) στα πρωταθλήματα της Super League.

Η ομάδα Κ20 ήταν ανώτερη του ΑΟΚ και επικράτησε με 3-0 στην Κέρκυρα. Ο Μπελεβώνης με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 60’, ο Γεωργούσης πέτυχε με σουτ το δεύτερο γκολ στο 70’ και ο Πριόνας 76’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης Χριστογιάννης Γιαννιώτης Δ., Τσιγγάρας, Μπελεβώνης (81’ Αλομπισάτ), Νταλακούρας, Γκασούκας (68’ Καββαδίας Δ.), Κυζιρίδης (71’ Πατίλας), Γεωργούσης.

Η ομάδα Κ15 παρά την πολύ καλή απόδοση που είχε, γνώρισε την ήττα στην Ξάνθη με 1-0, με γκολ που δέχτηκε οχτώ λεπτά πριν το τέλος από τον Κοντογιαννίδη. Αγωνίστηκαν οι: Βοϊδής, Βασίλας, Χρήστου (73’ Κρανιώτης), Ντζάλας (77’ Αναστασίου), Λαζαρίδης, Τσιακούμης, Λάκκας (68’ Κοκκώνης), Σοροβός, Τρομπούκης, Δήμος (73’ Σαράκης), Βλάχος (41’ Παπαδήμας).

Διαβάστηκε 1605 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.