Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 13:23

Παράλληλα σύμπαντα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

* Στο παράλληλο σύμπαν της -κατά τ άλλα συμπαθέστατης – Έλενας Κουντουρά – «Υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια… ενώ τώρα δεν υπάρχουν», και όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος αν αυτό είναι επιτυχία εκείνη απάντησε με στόμφο: «Ναι είναι επιτυχία…». Επίσης δεν κόβονται μισθοί και συντάξεις και επιπλέον «οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους»… Μας κέρασε κι άλλα παραισθησιογόνα η αγαπημένη Έλενα, αφού στην συνέχεια ανέφερε ότι η κυβέρνηση φέρνει επενδύσεις, μοιράζει πλεόνασμα και ανοίγουν επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα (σε αυτή την Γη που είμαστε) όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να ψάχνουν στα σκουπίδια, οι μισθοί και οι συντάξεις κόβονται και οι εταιρίες κλείνουν η μια μετά την άλλη…

* Στο παράλληλο σύμπαν του Alexis Tsipras μπορεί κάποιος να δηλώνει αριστερός ως Πρωθυπουργός και να βγάζει από το πτωχευμένο κρατικό ταμείο 2,6 δισ. για να αγοράσει αεροπλάνα από την 1η καπιταλιστική δύναμη… Βέβαια προσφέρει δουλειά στους Αμερικάνους οπότε κι αυτό αριστερό δεν είναι; Επίσης στο παράλληλο σύμπαν του Αλέξη η καμήλα είναι γάιδαρος και ο γάιδαρος καμήλα (αλήθεια τώρα;)

* Στο παράλληλο σύμπαν της Ελληνικής Δικαιοσύνης η Ηριάννα συνεχίζει να είναι φυλακή και ο Κορκονέας έξω. Κι ο Ρουπακιάς επίσης. Επίσης απίστευτη τροπή φαίνεται να παίρνει η δίκη της Χρυσής Αυγής με την εισαγγελέα της έδρας να ζητά τη φυσική παρουσία στη δίκη των προστατευόμενων μαρτύρων με την αιτιολογία ότι και άλλος μάρτυρας πήγε να καταθέσει και δεν έπαθε τίποτα.
Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες το πιθανότερο είναι να μην καταθέσουν τα πραγματικά στοιχεία που γνωρίζουν φοβούμενοι για τη ζωή τους.
Δεν είναι καταπληκτικό, δεν είναι υπέροχο που η Δικαιοσύνη είναι κάθε τρεις και λίγο και μια ωραία έκπληξη;

* Στο παράλληλο σύμπαν του Βακάκη των Jumbo «Είμαστε ένας κακομαθημένος λαός, γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων. Πάντα θα είμαστε αν δεν αλλάξουμε. Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό». Ειπε ο Βακακης των Jumbo… Ο Βακάκης…Μας είπε ότι δεν είμαστε πολιτισμένοι… Δηλαδή για να καταλάβω. Μας την λέει ο εμπνευστής της διαφήμισης «βαρα σαν άντρας»… Κι οι φιλελερες απο κάτω χειροκροτούν…

Γ.Κ.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 3494 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.