Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 14:10

Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και η Ενωση Τυφλών σας καλούν για ένα δείπνο στο σκοτάδι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  στέκεται αρωγός , προωθώντας    θέματα και πρωτοβουλίες φορέων που εκπροσωπούν τα   Άτομα με Αναπηρία.

Στα πλαίσια σχεδίου δράσης έχει αναλάβει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας την στήριξη εκδήλωσης με τίτλο «Δείπνο στο Σκοτάδι».  Πρόκειται  για  μια δράση βιωματικής εμπειρίας της τυφλότητας όπου βλέποντες συμπολίτες μας καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις 4 από τις 5 αισθήσεις, σε συνθήκες απόλυτου σκότους για να δειπνήσουν.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο εστιατόριο «SANTA ROSA», που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου Πατρών (Νόρμαν Άστιγγος  και Σάντα Ρόσα).

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να προμηθευτούν προσκλήσεις  από τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας (Αγ. Νικολάου 57-59),  τηλ. επικοινωνίας 2610-224992.

Θα υπάρξει ακριβής αριθμός συμμετεχόντων.

Η είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης κατά την είσοδο. 

Διαβάστηκε 954 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.