Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 21:31

Mπράφ-Eλληνική Οικονομία-Δημοκρατία.Παράδοξα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H ελληνική οικονομία  απο το 1821 εως την μεταπολίτευση του κώλου.

Η Ελλάς είναι στην ζωή με τα δάνεια της εκάστοτε κυβέρνησης διότη είναι ανίκανη να βγάλει απο τους εθνικούς της πόρους πετρέλαιο και κ.τ.λ ώστε να κάνει σταδιακή αποπλυρωμή του εξωτερικού χρέους αλλά και του εσωτερικού.Αλλά το ερώτημα ποίο είναι πόσω ήταν το χρέος επί δραχμής και τώρα επί του ευρώ?? Αυτό που είπα στην αρχή για εθνικούς πόρους είναι ότι δεν υπάρχει τεχνογνωσία αλλά και το κατάλληλο προσωπικό φαντάσου πόσω πίσω είμαστε σε αυτό μία χώρα που ειναι τραγικά ανίκανη να κάνει δικία της οικονομία με τους δικούς της πόρους αλλά τους ξεπουλά γιατί είναι ανίκανη ώστε να ξεχρεώση απο μόνη,αλλά πάει στην λύσει των δανείων αλλά-πάει σε χρέη ζητιάνου ο εκάστοτε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας παρακαλά στα 4 για δανεικά στην Ευρωπαϊκη Ένωση.

Και με βάση το Εθνικό Σύνταγμα ο Πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος ώστε η χώρα του να ευημέρη και όχι να παρακάμπτει το Σύνταγμα αλλά πάντα με της ευλογίες της εκάστοτε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης-και να κάνει περικοπές σε Υγεία.Παιδία.Υποδομές.Κ.Τ.Λ Και εδώ στην Ελλάδα απο την στιγμή που ξεκινάνε η περικοπές με το έτσι γουστάρω και με παράδοξη συνδρομή του ίδιου του λαού.Και συμβαίνει το εξής παράδοξο η περικοπές που λέγαμε την νυφούλα την πληρώνουν η ψηφοφόροι και η μη ψηφοφόροι και φαντάσου με περικοπές και δάνεια που ήταν στην μόδα κάποτε.

Όπως Kλαμποδάνεια.Εορτoδάνεια.Διακοποδάνεια.Γαμηστροδάνεια Κ.Τ.Λ Η χαρά του κάθε νέοπλουτου βλαχοδήμαρχου-που θέλει να πουλά λεζάντα στην κοινωνία και όχι μόνο, αφού ως γνωστόν είμασται λαός της λεζάντας και των δεξιώσεων ρε φίλε-που θέλει να ζεί με περικοπές παράνομες και δάνεια που ο εκάστοτε Υπουγός Εθνικής Οικονομίας και Πρωθυπουργός ''παρακαλά'' στα 4 να σωθεί το έθνως του φαντάσου Νεοελληνάκο του Ελλαδηστάν πολιτική ε ?..

Κυβέρνηση και Λαός και Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι με βάση τους εθνικούς πόρους του πόσω πίσω σε τεχνογνωσία είμαστε..Έχουμε πόρους για αποπλυρωμή και να ζούμε άνετα αλλά στο Ελλάδηστάν είμαστε δώσε μπάρμπα δανεικά να ζήζουν τα φτωχά μου μωρέ.Γιατί είναι η περικοπές σε συντάξεις και σε επιδόματα Κ.Τ.Λ? ΟΕΟ?

 

 

 
Διαβάστηκε 3411 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.