Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 17:51

Agriniowebradio – σταθμός στο διαδίκτυο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου συντονιστείτε στο agriniowebradio. Το ραδιόφωνο που θα αποτελέσει το νέο σας σταθμό στο διαδίκτυο.

Το agriniowebradio θα εκπέμψει από τα έγκυρα κορυφαία site της Αιτωλοακαρνανίας agrinionews.gr και agriniopress.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Σε αυτά θα βρείτε το σχετικό λινκ παραπομπής.

Με αξιόπιστη και πλήρη ενημέρωση για όλες τις εκφάνσεις της επικαιρότητας από τις εκπομπές «Χωρίς…παράσιτα» (Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8-10 π.μ) του Παναγιώτη Τσακανίκα και «Αθλητικό Μαγκαζίνο» (Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή 10-11) του Μπάμπη Τσιρώνη. Με πλήρες μουσικό πρόγραμμα.

Το agriniowebradio ξεκινά την Δευτέρα με ενημέρωση χωρίς εξαρτήσεις και ψυχαγωγία όλη την ημέρα. Ξεκινά για να αποτελέσει σταθμό για το τοπικό διαδίκτυο. Για να γίνει η δική σας δύναμη.

Για επικοινωνία: τηλ. 26410-24008

κιν. 6946559527

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: Ηλία Ηλιού 10, Αγρίνιο

tsakanikas-banner

tsironis-banner

Διαβάστηκε 1604 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.