Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:18 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 17:47

Πήρε 15χρονο ταλέντο ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού θα ανήκει ο Ηλίας Λαζαρίδης ο 15χρονος ποδοσφαιριστής του Α.Σ. «ΤΙΤΑΝ» Σερβίων. Μέλος μέχρι πρότινος της παιδικής ομάδας του Τιτάνα και με συμμετοχές στην μεγάλη ομάδα ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων του Παναιτωλικού στελεχώνοντας πλέον μετά και τη σχετική συμφωνία την Κ15 της ομάδας του Αγρινίου με προοπτική βέβαια τα επόμενα χρόνια να κάνει και το επόμενο βήμα. Συμπαίκτες, προπονητές, φίλοι και διοίκηση του συλλόγου λίγο πριν μετακομίσει στο Αγρίνιο αποχαιρέτησαν τον Ηλία Λαζαρίδη διοργανώνοντας μία όμορφη βραδιά.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων συγχαίρει θερμά για το άλμα στην καριέρα του τον Ηλία Λαζαρίδη και εύχεται καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία, υγεία και δύναμη.

   

http://kozan.gr

Διαβάστηκε 1604 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.