Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:56 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 13:17

Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Αγρίνιο την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου  υποδέχεται την Τετάρτη  25 Οκτωβρίου  την Φλόγα των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων  που θα διεξαχθούν στην PyeongChang της Ν. Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στις 13.20 στην οδό Παπαϊωάννου στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Παναγιώτη Αγγελούδη, πρωταθλητή Ελλάδος Τ4 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.  

Από τον κ. Αγγελούδη θα παραλάβει, στην διασταύρωση της Παπαϊωάννου & Δαγκλή ο Διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής του ΑΟ Αγρινίου  Χρήστος Μυριούνης, με προορισμό τη Πλατεία Δημοκρατίας. Θα ανάψει τον βωμό για να ακολουθήσει η επίσημη τελετή με την ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, του Εθνικού ύμνου της Ν. Κορέας και Ελλάδος και η έπαρση σημαιών.

Θα ακολουθήσει  χαιρετισμός του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, του εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Αγώνων και του  εκπροσώπου της  Ε.Ο.Ε .

Αμέσως μετά,  η φλόγα θα περάσει στα χέρια του τρίτου λαμπαδηδρόμου Χριστόφορου Γιαννιτσέλη, παγκόσμιου πρωταθλητή των Special Olympics και πρωταθλητή Ελλάδος στην ποδηλασία, ο οποίος θα παραδώσει στον τελευταίο Αγρινιώτη λαμπαδηδρόμο, τον Διονύσιο Μπαρμπαρούτση, διακεκριμένο προπονητή στίβου, παγκόσμιο πρωταθλητή Ενόπλων Δυνάμεων,  βαλκανιονίκη και κάτοχο πανελληνίου ρεκόρ.

Διαβάστηκε 1869 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.