Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:19 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 09:53

« ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ » Γιορτάζεται την 20η Οκτωβρίου μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εορταστικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για την « Ημέρα της Αστυνομίας », που γιορτάζεται την 20 Οκτωβρίου, μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, τόσο στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, όσο και στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, στην Πάτρα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, έχουν προγραμματισθεί οι παρακάτω εκδηλώσεις :

  1. Στις 18:00 της 19-10-2017, Μέγας εσπερινός, με αρτοκλασία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Γηροκομείου.
  2. Στις 07:30 της 20-10-2017, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου.
  3. Στις 10:30 της 20-10-2017, θα τελεσθεί Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ενώ μετά τη δοξολογία θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα.

Κατά τη δεξίωση θα βραβευτούν πέντε αστυνομικοί και ένας πολιτικός υπάλληλος που υπηρετούν στη Ναύπακτο, την Πατρα, το Αγρίνιο και την Αμαλιάδα, για την εξαιρετική προσφορά τους στην εθελοντική αιμοδοσία τα τελευταία δέκα έτη.

Στις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, Φορείς, οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι Αστυνομικοί, καθώς και το Πολιτικό Προσωπικό των Υπηρεσιών μας.

Παράλληλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την τράπεζα αίματος του Σώματος.

Σημειώνεται ότι η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο. https://youtu.be/Bq-4wnZ8RaI

Διαβάστηκε 1688 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.